manoios Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Ποιος ξερει ρε παιδια να μας φωτισει για μικροφωνα για recorders οπως τα mini disc της sony , edirol -09, micro trak . κλπ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Έχω και εγώ ένα φορητό DAT της SONY και ήμουν έτοιμος να θέσω αυτή την ερώτηση. Λογικά θα πρέπει να χρειαζόμαστε πυκνωτικό μικρόφωνο αλλά τι γίνεται με το 48 v ph. Power ; :roll: ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Ψαξε στο Thomann έχει αρκετα ... http://www.thomann.de/gr/sony_ecm_ds70p_stereo_mikro.htm?sid=80f855c6b4712389e6ed4fcc71b41d84 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IxNiLaTiS Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Φίλε σε ευχαριστώ πολύ. Είναι αυτό που χρειαζόμουν. ΤΟ ΓΑΡ ΑΥΤΟ ΝΟΕΙΝ, ΕΣΤΙΝ ΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Λογικά αυτό μπαίνει σε είσοδο line-in, ε; Ή μήπως κάνω λάθος;;; Ένδιαφέρον... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Στην είσοδο που έχουν αυτά τα gadget για μικροφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση