gregg Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Καλημερα παιδες και σας ευχαριστω για την ακροαση. Samy, δεν τιθεται θεμα υστεροβουλιας. Εχω δει επισης το ενδιαφερον με το οποιο σχολιαζεις τα κλιπ που ανεβαζω και το εκτιμω. Ειναι θεμα προσωπικου γουστου και απο την πλευρα μου. :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Εμένα μου άρεσε το κομμάτι παιδιά,ωραίο,heavy,τεχνικό και προσεγμένο. Ίσως να ήθελε λίγη περισσότερη προσοχή η φωνή,αλλά κλάιν. (για μένα πάντα) Το solo όντως θα ήθελα κι εγώ να είναι πιο ανεβασμένο,κυρίως γιατί μπορείς Γρηγόρη. Εγώ σε προτιμώ σε hard rock/metal μονοπάτια,να το ξέρεις! ;) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Εγώ σε προτιμώ σε hard rock/metal μονοπάτια,να το ξέρεις! ;) Me too! ;) Αυτό βέβαια που με εντυπωσιάζει Gregg είναι ότι ασχολείσαι επιτυχώς με διαφορετικά είδη μουσικής. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστω! Ανανεωνω το link μιας και μου αρεσει καλυτερα με τη φωνη λιγο περισσοτερο μεσα στη μιξη. Ενα απο τα πραγματα που με ενοχλουσαν ηχητικα στο πρωτο κλιπ. Give it a listen Παρολο που για να ολοκληρωθει θα χρειαζοταν κι αλλες διορθωσεις δε νομιζω πως θα ασχοληθω παραπανω. https://app.box.com/s/ehfee24b6xi9dhj5ztpp :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση