pulp Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Γεια χαρά! 1ο μου ποστ.:) ψάχνω drivers για την tascam us-122 , έχω λειτουργικό windows 8,1 και δεν βρισκώ. έκανα την κίνηση να εγκαταστήσω τους οδηγούς απο την tascam us-122L, εννοήτε δεν εγκαταστάθηκαν το μονο που βρήκα ήταν drivers για xp και vista. μια βοήθεια, τι μπορώ να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Να βαλεις τα windows 7 και να βρεις την υγεια σου ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
onireum Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Έχω και γω τη συγκεκριμένη κάρτα. Δυστυχώς Η tascam δεν την υποστήριξε ούτε για windows 7 ούτε για 8. Αν όμως βάλεις τον driver US122_Win_3.40f που είναι για windows vista, στη συνέχεια τρέξεις τον driver σε compatibility mode windows vista και ως administrator (με δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο της εγκατάστασης αφού αποσυμπιέσεις τον driver που θα έχεις κατεβάσει), θα εγκατασταθεί η κάρτα. (Δε θα συνδέσεις την κάρτα πριν ξεκινήσεις την εγκατάσταση). Σε windows 7 τη δουλεύω έτσι εγώ και έχω διαβάσει πως το ίδιο κάνει και για τα 8. Όμως σημαντική σημείωση : Ποτέ δεν πρέπει να την έχεις συνδεδεμένη ενώ ξεκινάς τα windows και ενώ κάνεις τερματισμό. Την αποσυνδέεις και μετά κάνεις τερματισμό. Ξεκινάς τα windows και αφού μπεις μέσα μετά τη συνδέεις. Ελπίζω να βοήθησα! (Σημείωση μιλάω για την us-122 την 1η έκδοση που είναι ασημί - μπλε η κάρτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
triangle Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 γεια κοιτα τι λεει εδω....http://www.tomshardware.co.uk/forum/1649-73-install-tascam-window Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Ρώτα την Tascam στα σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pulp Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 λοιπόν, θα το τρέξω αύριο και θα πω αποτελέσματα...γιατι τωρα δεν υπαρχει ορεξή. :) thnx.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pulp Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 κομπλέ παιδιά...thanx! εγκαταστάθηκε με επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση