Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Επίσης δοκίμασε να ερωτευτείς!Βοηθάει :D (Δεν κάνω πλάκα) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Επίσης δοκίμασε να ερωτευτείς!Βοηθάει :D (Δεν κάνω πλάκα) Α ρε ερωτευμένε janick!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 ακομα αμα δεν σου ερχεται κατι απλα παιξε το ριφ και την μελωδια με λιγα σηκωματα και μη σκας :wink: ! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Επίσης δοκίμασε να ερωτευτείς!Βοηθάει :D (Δεν κάνω πλάκα) Επίσης δοκίμασε να χωρίσεις, βοηθάει αλλά είναι επώδυνο.. (κάνω πλάκα) στο θέμα σόλο, πιστεύω ότι άπαξ και καθισεις και το γράψεις ... διαθέτεις συμπτώματα shredder να γράψω κανα arpeggio σε 16κτα σε 140 τέμπο να ανεβοκατεβαίνουν τόνους. (μπουρλου-μπουρλουμπου κτλ.) τουλάχιστον πες μας, αφου καταλαβαίνεις ότι δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να γράψεις σόλο σε παρτιτούρα - ταμπλατούρα, για πιο λόγο θέλεις να το κάνεις... ????? αν θέλεις να γράφεις τα σόλα σου για να τα θυμάσαι, ή να τα μοιράζεις με τους υπόλοιπους μουσικούς της μπάντας σου, χρειάζεται πολύ δουλειά, και κάποια γνώση αρμονίας και κάποια εξοικείωση με το Midi, κτλ. αν θέλεις να συνθέσεις το απίστευτο σόλο και μετα να το μάθεις τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι προσεγγίζεις το θέμα σόλο με έναν ανορθόδοξο τρόπο ο οποίος αν αποδώσει για εσένα τότε θα πρέπει εσύ να μοιραστείς την εμπειρία σου μαζί μας.. Μιλώντας απο τη δική μου οπτική γωνία.. πάντα... ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Επίσης δοκίμασε να ερωτευτείς!Βοηθάει :D (Δεν κάνω πλάκα) Επίσης δοκίμασε να χωρίσεις' date=' βοηθάει αλλά είναι επώδυνο.. (κάνω πλάκα) [/quote'] Μην το γελάς ξέρεις τι σολιές πετάς μετά;; :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2006 Eγώ πάντως όταν είχα τσακωθεί με τη λεγάμενη έγραψα μπαλάντα!! την έχω ξεχάσει όμως(όπως και τη λεγάμενη!!!! :lol: :lol: Τι πράγμα είναι αυτό ρε??Ακόμα και για τη μουσική από τις γυναίκες εξαρτιώμαστε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Εγώ πάντως αγνοόντας το πια κλιμακα παίζω (μιας και δεν ασχολήθηκα πότε με θεωρία (προσθεου δεν είπα ποτέ οτι είναι κακό να ξέρεις)) γράφω τα ρυθμικα μου και σολάρω από πάνω και δεν πα να είναι και ρε μυξολιδοπεντατονίκηματζορεμπλουζ. Λίγο με ενδιαφέρει. Αν ταιριάζει και μου βγάζει αυτό που θέλω τότε είναι η σωστή. Απλά η θεωρεία παντα βοηθάει στο να ψάχνεις λιγότερο νομίζω. For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Σόλο ίσον: 1% Θεωρία 49% Φαντασία 50% Feeling & Groove μαζί Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Σόλο ίσον: 1% Θεωρία 49% Φαντασία 50% Feeling & Groove μαζί Θα συμφωνήσω με αυτήν την προσεγγιση :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2006 Σόλο ίσον: 1% Θεωρία 49% Φαντασία 50% Feeling & Groove μαζί Να το επεκτείνουμε λίγο? 1% Θεωρία 50% Feeling 30% Φαντασία 10% Τζαμαριστές Πρόβες και όχι τυποποιημένες... 9% Ψυχολογική κατάσταση :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση