kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Πιστεύω ότι η ανθρωπότητα είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να αποδείξει ότι με π0ρdές ίσως τελικά και να βάφονται αυγά. Λάθος τρύπα Χαρίλατρε, λάθος τρύπα που λέει και το ανέκδοτο. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Οφείλω να θυμήσω -καίτοι σπάνιο φαινόμενο- ότι εν δυνάμει και τα αιδοία πέρδονται. Αυτό δεν είναι τίποτα. Εγώ σε τρυφερή ηλικία είδα μια τσόντα (γερμανική φυσικά) που η πρωταγωνίστρια έβαζε αυγά στο αιδοίο της και τα έβγαζε βαμμένα. Βαμμένα χρυσά. Θα ήτο μάλλον πρώιμος χρυσαβγίτισσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Θα ήτο μάλλον πρώιμος χρυσαβγίτισσα. Αχαχαχαχαχα! ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Πιο μεγαλη μαλακια δεν εχω ξαναδει. Αν ειχε καταφερει να ζωγραφισει κατι θα ελεγα παει στο διαλο... Παντως εμεις οι αντρες απο γεννησιμιου μας ειμαστε καλλιτεχνες. Κατουραμε και κανουμε σχεδια στις μαντρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Αναλαμβάνει να βάψει και κιθάρες; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 καλώ το ον γνωστό ως Blue να αναλύσει. ίσως μπορώ μια μέρα να κάνω το ίδιο, στο χωριό μου. Δεν στάλθηκε από το iPad μου μέσω του tapatalk. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση