ierissiotis Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 http://www.thetowntalk.com/viewart/20140328/LIFESTYLE/140329020/First-Fender-Stratocaster-sells-250-000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 κοψοχρονιά... ;D Σοβαρά μιλάω. Σε μια 10-ετία θα αξίζει πολύ περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vac Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Επίσης σοβαρά τώρα......βλέπεις ότι ο τύπος έχει περισσότερα από 10 χρόνια ωφέλιμης ζωής μπροστά του?? Μια χαρά την έδωσε, να πάρει και εκείνο το οικοπεδάκι στην Χαλκιδική που πάντα ήθελε ;D How low can u go? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 δεν πάει καμιά Κούβα μεριά καλύτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 αναρωτιεμαι ποσο να την αγορασε αραγε ο Richard Smith απο τον πρωτο αγοραστη.. ;D 8) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Κi αυτη, με το Νo #0001 εδω: Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Σκοτωμα τη δωσανε. Ατιμη κριση.... :P ;D ;D Η 0001 δεν παιζει καλα και δωσαν δωρο και whammy. 8) :P ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnzo Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Πάντως προσωπικά παραμένω πολύ καχύποπτος σχετικά με το αν είναι όντως "η πρώτη". Κρίνοντας απ' την ιστορία της 0001 και το γενικότερο χυμαδειό της Fender, μου φαίνεται πολύ δύσκολο να είναι κανεις σίγουρος... Και μη μου πείτε "250k έδωσε, δεν έβαλε πραγματογνώμονες και ειδικούς να το ψάξουν" ή "η κιθάρα είχε πιστοποιητικά", γιατί πολλά μουσεία έχουν δώσει κάτι μύρια για κόπιες έργων τέχνης. Τέσπα, καλορίζικη στον αγοραστή, κι εύχομαι να έχει παιδί/εγγόνι που να γρατζουνάει λιγάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 ΠΦ...κορόιδο τον πιάσανε...θα του πουλούσα εγώ τη squier cv 5-6 κατοστάρικα και θα έπαιζε και καλύτερα... ;D ;D ;D www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Θείος μου είναι! Την αγόρασε για τα γενέθλια μου, θα ποστάρω κλιπάκια με την πρώτη ευκαιρία! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση