Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Δεν νομιζω να κανω κατι αλλο προς το παρον. Και να'θελα δλδ, αρχιζει παλι το τρεξιμο τωρα με την περιοδια (τωρα που γραφω περιμενω ετοιμος πακεταρισμενος, το αυτοκινητο να ερθει να με παρει), μετα εχω τις καθημερινες τα μαθηματα, δισκογραφια και περιμενω να γινουν αυτον τον καιρο, και προβες για ενα αλλο ισως project, για περιοδια σε usa. Διακοπες και φορτιση μπαταριας, τελος. Χρωσταω και του ανθρωπου με την μοναδικη λαμψη κατι κιθαρες σε ενα κομματι του, που σχεδον εχω τελειωσει. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 δεν θα σου πω ένα ακόμα μπράβο για το clip (δεν το χρειάζεσαι άλλωστε) θα σου πω όμως επ ευκαιρία ότι σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους session και ότι λυπάμαι που δεν έτυχε ποτέ να συνεργαστούμε... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Ευχαριστω πολυ, δεν εχω αλλα λογια. Ποτε δεν ειναι αργα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Ποτε δεν ειναι αργα.+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Δεν νομιζω να κανω κατι αλλο προς το παρον. Και να'θελα δλδ, αρχιζει παλι το τρεξιμο τωρα με την περιοδια (τωρα που γραφω περιμενω ετοιμος πακεταρισμενος, το αυτοκινητο να ερθει να με παρει), μετα εχω τις καθημερινες τα μαθηματα, δισκογραφια και περιμενω να γινουν αυτον τον καιρο, και προβες για ενα αλλο ισως project, για περιοδια σε usa. Διακοπες και φορτιση μπαταριας, τελος. Χρωσταω και του ανθρωπου με την μοναδικη λαμψη κατι κιθαρες σε ενα κομματι του, που σχεδον εχω τελειωσει. Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις. Για μια ακόμη φορά εξαιρετικό παίξιμο. Ποτε δεν ειναι αργα. +1 κι από εμένα σε αυτό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Χρωσταω και του ανθρωπου με την μοναδικη λαμψη κατι κιθαρες σε ενα κομματι του, που σχεδον εχω τελειωσει. Δεν ειμαι άξιος αγαπητέ μου να δεχτω τέτοια τιμη!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2014 Δεν ειμαι άξιος αγαπητέ μου να δεχτω τέτοια τιμη!! Καλησπερα απο Καλαματα. Aν δεν ησουν αξιος ανθρωπε με την μοναδικη λαμψη, δεν θα σου ειχα ζητησει ο ιδιος εξαρχης, να συνεργαστουμε. Απλα θελει ειδικη μεταχειριση γιατι ο τονος του κομματιου, δεν ειναι ιδανικος για νορμαλ κιθαρα για τα pow chords που χρειαζεται. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση