Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Είπαμε, μουσικός δεν είμαι, αλλά το παλεύω με τον τρόπο μου. Αφού ούτε εσύ είσαι μουσικός,θα γίνω επαγγελματίας παίκτης του Τριγωνακίου! ;D *Τρομερή σύνθεση! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 ...Τριγωνακίου!... ...Πανοράματος? ;D να' χαμε κανένα τώρα, πλάκα-πλάκα... :P wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 ...Πανοράματος? ;D να' χαμε κανένα τώρα, πλάκα-πλάκα... :P Τρώω κρέπα σοκολάτα+μπισκότο+oreo αγαπητέ,το τριγωνάκι θα μου ήταν too much! ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 πα να βάλω τσουρέκι μ ανοιξατε την όρεξη ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Αλητες τι μου κανετε. Εχω σπιτικο τσιζκεικ. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Παχαίνουνε ωρέ τα παλικάρια; More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Δεν αδυνατιζουν ομως ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 ...Πανοράματος? ;D να' χαμε κανένα τώρα, πλάκα-πλάκα... :P Άμα είσαι προς Πολίχνη ή Ηλιούπολη έχει ένα ζαχαροπλαστείο που λέγεται Βασίλης. Μόνο που θα το δεις με την μπόλικη κρέμα που βάζει φτάνει. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση