Passive Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2014 Επειδη τον τελευταιο καιρο υπαρχει μια "κοντρα" για την καλυτερη κιθαριστρια παραθετω το νεο ευρημα. Χρησιμοποιει Soldano ακομη και wah wah πενταλ Ω ΝΑΙ !!! [flash=200,200]https://www.youtube.com/watch?v=nFf4zc02a5Q Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2014 Την θέλω για μια πρόβα ...... σπίτι μου και μόνοι μας! :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Passive Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Fret hand και pick hand πανε γονα 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vonserke Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Καλη ειναι, αλλα Courtney Cox δεν ειναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Αγαααααάπη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Μου κάνει εντύπωση πόσο ανέκφραστα παίζουν μια μουσική που υποτίθεται ότι είναι (τόσο) κραυγαλέα εκφραστικά. Makes you think... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 δειτε σωματαρα στο τελος.... ;D ;D [flash=200,200] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Adamo Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Καλη ειναι, αλλα Courtney Cox δεν ειναι ;D Ε Ν Ν Ο Ε Ι Τ Α Ι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Laura Cox - η πιτσιρίκα που ξεκίνησε να ανεβάζει videos στο youtube με cover songs και τώρα έχει τη δική της μπάντα και έχουν αρχίσει τα endorsements απο Orange Amps και άλλες εταιρείες! I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2014 Η τύπισσα που παίζει καλύτερα είναι αυτή παίζει Sepultura.Ωραίο δεξί (χέρι) και άνεση στο αριστερό (χέρι πάλι ;D ).Πάντως εγώ σπίτι για ιδιαίτερα θα έπαιρνα αυτή που έπαιζε Metallica! ;D ;D ;D ;D edit:Βασικά δεν ξέρω,όλο αλλάζω γνώμη.Πακέτο και τις 2! ;D ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση