Shelter Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2014 Εχω ακούσει διαφορα κατά καιρούς από το κανάλι σου στο youtube. Αλλα νομίζω ότι εισαι ο μονος που εχω δει εδώ να ανεβάζει τετοιο κομμάτι (από αυτό το ρεπερτοριο, και παιγμενο από τον ιδιο). Αυτομάτως εκλεψες τις εντυπώσεις και μονο λογω πρωτοτυπιας. ;D Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Ευχαριστω να'σαι καλα. Θα ανεβασω ομως και ροκιες παλι, να ερθουμε στα ισα μας. 8) Εχω καποια παλια βιντεακια που θελουν δουλιτσα για το παντρεμα με τον ηχο, γιατι κολλανε καμια φορα οι paliowebcameres που γραφω εικονα. Θα παρω αποφαση καποια στιγμη και θα τα συμμορφώσω :) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Συγχαρητήρια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2014 Eπαναλαμβανω οτι ειμαι μεσα !!!Σπυρο και Μανωλη !!! @κατι ηξερε ο Νικος ο Αντυπας που σε τραβολογαγε στα στουντιο μεγαλε!!Ευγε και παλι ειναι αυτα που γουσταρω απο πιτσιρικος γιαυτο και τα παιζω καλα ,μέφτιαξες Σπυρο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Samy. Οχι και δημαρχος. Με θιγεις ;) Παραγγελιά και νομίζω πως είσαι ο μόνος απ όσο γνωρίζω, πως μπορείς να αντικαταστήσεις τα τέλια του μπουζουκιού με τη κιθάρα σου στο σόλο του μοναδικού Δρόλαπα. Σε προκαλώ ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2014 Χαχαα, φιλως το κομματι το επαιζα με την μπαντα μου, πιτσιρικαδες τοτε, το 1984. 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση