aris 17561 Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Απριλίου 2014 Κάλημερα και χρονια πολλα . Μου έφερε ενας φίλος μια squier με 2 fender noiseless και εναν fender humbucker . Οχι τους στοκ μαγνητες δηλαδη . Εχει γινει αναβάθμιση . Αυτο που παρατήρησα ειναι οτι στην θεση 1-2 δηλαδη στην θεση που παίζει ολόκληρος ο humbucker και στην αμέσως επομενη όπου παίζει μίσος ο διπλός και ολόκληρος ο μόνος μαγνήτης mid ακούγεται hum . Εν αντιθέσει με τις άλλες θέσεις όπου τυπικά παίζουν οι ας το πούμε μόνοι οι οποίοι ειναι noiseless , δεν ακούγεται τίποτα . Τσεκάρα λιγο τις κολλησεις κατω απο το pickguard , και δεν βρήκα κάτι ύποπτο . Πάραυτα τα ξεκολλησα και τα ξανα έφτιαξα κυρίως τις κολλήσεις του HB . Και πάλι ομως το ίδιο . Δεν ειμαι κανένας τρομερός συγκολητης αλλα οκ 3-4 κολλήσεις ξέρω να τις κάνω . Έχετε υποψην αν εχει θεμα ο συγκεκριμένος humbucker ? αν δεν κάνω λάθος ειναι ο dh1 η ίσως ο atomic . Εκτός αν ειναι το ίδιο !! Το σετακι εχει δοκιμαστεί με διάφορα καλλωδια και διάφορους ενίσχυτες και τίποτα ! http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση