Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Τα δεματα για Θεσ/νικη πανε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο τελωνειο Θεσ/νικης (το οποιο μαλλον δουλευει καλυτερα),το χαρτομανι ΕΙΝΑΙ η διασαφηση.....μια και ελεγχος (ανοιγμα) ΔΕΝ γινεται απο κανενα τελωνειο..... ο Θωμας χρησιμοποιει ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ (εμενα οτι εχω παρει τον τελευταιο καιρο μου ηρθε σε 2 ημερες απο την ημερα αποστολης την οποια την γνωριζω γιατι μου στελνουν SMS) παντα βεβαια παιζει και η πιθανοτητα το δεμα να "περασει" στα κουτουρου...δεν ημαστε και Ελβετια.. :roll: τα τηλ. του τελωνειου ΕΛΤΑ στον ΠΕΡΑΙΑ...ειναι 210-4612343/4613365 (θελει ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ υπομονη για να τους πετυχεις μια και η θα μιλαει η δεν θα το σηκωνουν) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tasospelt Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Τελικά απότι βρήκα υπάρχει Δ' ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ στο Πειραιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Παιδιά σκέφτομαι να παραγγείλω Webstrings από Αμερική... Λέτε να το επιχειρήσω (έστω με EMS) ή δεν αξίζει τον κόπο? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Μπα αστο καλυτερα περιμενω εδω και 3 μηνες 2 κουτες (οχι webstrings αλλα D'Addario) & ακομα να ερθουν...Η προηγουμενη παραγγελια μου εκανε 2 μηνες να ερθει... Αλλωστε ο Θωμας εχει τις GHS BOOMERS 3,4 euros (& θα σου ερθουν αμεσως....) οποτε ειναι πια μονοδρομος... Με EMS θα σου κοστισουν 40 δολλαρια επιπλεον οποτε δεν αξιζει τον κοπο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Αλλωστε ο Θωμας εχει τις GHS BOOMERS 3' date='4 euros (& θα σου ερθουν αμεσως....) οποτε ειναι πια μονοδρομος...[/quote'] Αυτή είναι η επόμενη εναλλακτική λύση... Απλά μου άρεσαν οι webstrings (πέραν της τιμής τους) επειδή δεν έχουν αυτή την απαίσια αίσθηση της χορδίλας που έχουν οι GHS μετά από λιιιιγο ίδρωμα...:lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 ολες ιδιες ειναι μωρε,τι ψαχνεις τωρα :lol: (γιατι αμφιβαλεις οτι μπορει καποιες webstrings να τις φτιαχνουν στο εργοστασιο της GHS & καποιες οπως συνηθως συμβαινει στο εργοστασιο της Vinci η της D Addario??) καινουργιες να'ναι και καλες θα ειναι. και εγω ελεγα οτι δεν μπορω τις Boomers αλλα τελικα μια χαρα ειναι & μου κρατανε περισσοτερο απο οποιαδηποτε χορδη εχω δοκιμασει ποτε μου. χορδες ειναι χορδιλα θα εχουν... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Η τελευταία παραγγελία μου απο Θωμα ήρθε με UPS. Δεν ξερω είχε να κάνει με το σύνολο της αξίας, πάντως δεν το ζήτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve_Vai06 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Παίδες δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει τις καινούργιες Elixir Antirust αλλά εγώ απ' τη στιγμή που τις δοκίμασα δεν πρόκειται να ξανα αλλάξω μάρκα. Δεν είναι σαν τις παλιές Elixir που ήταν χάλια! Δεν σκουριάζουν, δεν τρίζουν, δεν χάνουνε τη σταθερότητα τους και ο ήχος τους κρατάει για καιρό. Αναφορικά εγώ όταν έπαιζα με D' Addario άλλαζα ένα Set το πολύ σε δύο εβδομάδες. Ενώ τώρα αλλάζω κάθε 1-2 μήνες!!!! :wink: Επίσης οι μεγαλύτερες εταιρίες πλέον βάζουν Elixir. π.χ. Tom Anderson, Brian Moore, Carvin, Ibanez, Taylor κ.λ.π. Σας συνιστώ να τις δοκιμάσετε!!! Ioannina! The best city in this f@ckin' world! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ακόμη 15 σέτ webstrings οπότε την βγάζω για κανά 3μηνο ακόμη... :D Έχω μείνει από μπάσου όμως πάνω που με βόλεψαν οι webstrings και πήρα από thomann vinci με 12,4 ότι ποιο καλό και φθηνό αυτή τη στιγμή... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2006 Όταν δοκιμάσεις τις vinci μην μας ξεχάσεις!!! 8) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση