thundersteel Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Κούκλα έγινε κι αυτή! Άντε και καλά παιξίματα! :D ευχαριστω πολυ φιλε μου :).ειναι ετοιμη εδω και 1 μηνα περιπου και την εχω λιωσει..τερμα γκαζια,ευκολοπαιχτη και ελαφρια.και το καλυτερο ειναι οτι δεν εμπλεξα με τρεμολα αυτη τη φορα.απλα και λειτουργικα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 ..και εννοειται οτι χρωσταω 2 κλιπακια :) :) καλο βραδυ σε ολους ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Δεν έχω διαβασει όλο το thread αλλά να σε ρωτήσω λιγάκι αν ξέρεις τις διαστάσεις του λαιμού εκεί που μπάινει το pickguard, από που πήρες το pickguard και αν χρειάστηκε να το κόψεις για να ταιριάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Δεν έχω διαβασει όλο το thread αλλά να σε ρωτήσω λιγάκι αν ξέρεις τις διαστάσεις του λαιμού εκεί που μπάινει το pickguard, από που πήρες το pickguard και αν χρειάστηκε να το κόψεις για να ταιριάξει. αν θυμαμαι καλα ειναι αναμεσα 55-56 mm (ειναι στα specs τωνλαιμων της fender) το pickguard το πηρα απο αμερικη (ebay) και ηταν κακοκομενο σε μερικα σημεια -απλα το ετριψα - αλλα δεν εκανα επεμβασεις για να ταιριαξει.γενικα ηταν σωστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2014 Ένας από τους αγαπημένους μου συνδιασμούς χρωμάτων,μπράβο καλά παιξίματα ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 χαιρετω το φορουμ. μετα απο πολυ καιρο καταφερα να κανω ενα βιντεακι στα γρηγορα με την συγκεκριμενη κιθαρα οπως ειχα υποσχεθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thundersteel Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 εδω ειναι το λινκ δειτε το οσο ειναι καιρος γιατι σβηνουν τα βιντεο γρηγορα στο youtube λογω -και καλα- πνευματικων δικαιωματων προκειται για το bark at the moon του ozzy. ελπιζω συντομα να κανω και ενα με τη sambora strat ελπιζω να σας αρεσει :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 εδω ειναι το λινκ δειτε το οσο ειναι καιρος γιατι σβηνουν τα βιντεο γρηγορα στο youtube λογω -και καλα- πνευματικων δικαιωματων προκειται για το bark at the moon του ozzy. ελπιζω συντομα να κανω και ενα με τη sambora strat ελπιζω να σας αρεσει :-) εισαι παιχταρας!!εισαι ωραιος.αγαπαμε maple μανικια,ωραια κιθαρα μαν. ;D εννοειται οτι περιμενουμε κ κλιπακι με sambora strat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insectius Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 nice!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2014 Και ωραία κιθάρα και ωραίο παίξιμο! Μπράβο!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση