gregg Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Γεια σας αγαπητοι. Ετοιμασαμε με εναν φιλο στη φωνη, μια εκτελεση του γνωστου τραγουδιου των Black Sabbath. Θα χαρω να ακουσω για μια ακομη φορα τα σχολια σας. https://app.box.com/s/bix2sytnqxpzbbsy3xh0 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Πολύ ωραίος ήχος στις κιθάρες, τα φωνητικά μου άρεσαν επίσης και ταίριαζαν πολύ με την ατμόσφαιρά του κομματιού. Επίσης οι δεύτερες φωνές στα φωνητικά πολύ επιτυχημένες. Το παίξιμό σου βρίσκεται στα γνωστά υψηλά στάνταρ. Μπράβο σας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris gti Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Είχα καιρό να το ακούσω και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ποιοτικό cover με σεβασμό στο original, ωραιότατος ήχος και παίξιμο. Nice! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Σας ευχαριστουμε. Το συγκεκριμενο ειναι ενα κομματι που επαιζε αρκετο καιρο στο μυαλο μου και ηθελα να ετοιμασω μια εκδοχη του. Αρκετα απαιτητικο, τουλαχιστον φωνητικα, και ο Νικος ο Συρακος (Steamroller assault/Dark Nova), φιλος και συνεργατης σε ενα rock project που ετοιμαζουμε ονοματι Badd Kharma εκανε πραγματικα εξαιρετικη δουλεια κατα τη γνωμη μου. Σας ευχαριστω για την ακροαση. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο τραγουδιστής!!!Απίστευτη φωνή! Τα δικά σου μην τα ξαναλέμε Γρηγόρη,είσαι απίστευτος κιθαρίστας και καλύπτεις πάρα πολλά είδη μουσικής!Και εις ανώτερα! 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Πάρα πολύ καλοί και οι δύο :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
corsair Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Όπως είπαν και οι υπόλοιποι ωραία φωνή και κιθαριστικά. Τύμπανα φαντάζομαι ψηφιακά εε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Μπράβο παιδιά!! Super!!! ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Ωραιο! Πολυ δυνατο στα φωνητικα(στις δευτερες ακουγεται και η δικη σου φωνη η μου φαινεται?)-δεν ειναι και ευκολο να αποδωσεις κομματια που εχει τραγουδησει ο Tony Martin,εξαιρετικος τραγουδιστης παρεμπιπτοντως-αλλα και ωραιες κιθαρες. Επισης "πιανει" το feel του original,πραγμα σημαντικο νομιζω. Λιγο κατι ηθελαν τα μπασοτυμπανα αλλα ετσι για να λεμε πιο πολυ,η ουσια δεν αλλαζει. Ευγετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 G.A.M.A.T.O. Το άκουσα όσο δυνατά πάει το σύστημά μου και έσπειρε 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση