Johnny.T Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραιο ρε Δημητρη,μπραβο,μου αρεσε διαβασμενο μετρημενο και καλοπαιγμενο.Ελπιζω αυτη η νεα καρτα και γενικα να σε παει ολο και πιο μπροστα σε αυτο που εχεις στο μυαλο σου.Παντως ωραιο ,μπραβο και παλι. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ καλύτερο και μεστότερο παίξιμο απ'τό πρώτο Dimitri ;D αλλά, άλλαξε ή χαμήλωσε το reverb! ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ευγε Δημήτρη,παρατηρω μεγαλη βελτιωση τοσο συνθετικα οσο και παικτικα! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ ωραίο, πιο μεστό και σίγουρο. Από όσα έχεις ανεβάσει, το αγαπημένο μου. :) Μου ακούγεται η lead λίγο πίσω, ίσως χάνεται μέσα στο reverb που λέει και ο cigaret13 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Θα συμφωνησω με ολους τους καλους φιλους ανωθεν,ειναι πολυ ωραιο. Ισως το καλυτερο σου παιξιμο. Βγες απο τη βαρελα ομως η ανοιξε ενα παραθυρακι να σ'ακουμε πιο "μπροστα". ;D ;D ;D Ειναι ωραιο το παιξιμο και κριμα να "χανεται". Μπραβο Δημητρη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Θαυμάσιο είναι Geodimitri - μπράβο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Τρείς γιούς...; Και νόμιζα ότι εγώ την είχα... γαμήσει κανονικά, που έχω δύο! ;D Το κομμάτι είναι εξαιρετικό από όλες τις απόψεις φίλε μου! Συνέχισε την πολύ καλή δουλειά γιατί οπωσδήποτε φέρνει αποτέλεσμα.Πάω να το ξανακούσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 @Geodimitri πολυ ωραια συνθεση φιλε! μου αρεσουν και τα ματζορια εμενα οποτε ειναι του γουστου μου. στο κομματι αυτο δειχνεις οτι βελτιωθηκες και στο παιξιμο και στον ηχο και στην συνθεση. μπαρβο σου και να χαιρεσαι τα παληκαρια σου :) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημήτρη το κομμάτι τα σπάει, πολυ καλοστημένο και ευχάριστο στο άκουσμα, ταξιδιάρικο κομμάτι θα έλεγα. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ όμορφο Δημήτρη ;) ;) ;) i love my stratogibsontele Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση