geodimitri Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα! :) Με χαρά σας παρουσιάζω το πρώτο μου κομμάτι το οποίο έγραψα για τους τρεις υιούς μου. Να ευχαριστήσω θερμά τον αγαπητό Γιώργο (longshadow) για την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές του! :D https://soundcloud.com/geodimitri/joy-of-life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Μπραβο ρε Δημητρη πολυ καλο,ολοκληρωμενο,απλο χωρις πολλες φιοριτουρες και right on the spot.Μπραβο και παλι και ότι καλυτερο στα τρια παληκαρια σου. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Ομορφο. (πολυ joe ακους ;D) Να τους χαιρεσαι. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Ενα μεγάλο μπράβο Δημήτρη και σενα και στα παλικάρια σου. Πως αισθάνεσαι σαν πατέρας, που έγραψες κατι τέτοιο με τα παιδιά σου, ή αν δεν είναι αυτη η πρώτη φωρα πως αισθάνθηκες τότε? Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Ωραίο το κομμάτι ωρέ geodimitri...ξεκούραστο στο αυτί! Να σου ζήσουν οι γιοί σου ..να κάνετε καί κανά σχήμα στο μέλλον! :D+ :D+ :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 @ Johnny.T, delta66, HellFire, Emfasis Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά λόγια και τις ευχές σας! :D Ομορφο. (πολυ joe ακους ;D) Να τους χαιρεσαι. Ομολογώ!!! ;D ;D ;D @Νικόλα η αίσθηση δεν περιγράφεται με λόγια...Είναι το πρώτο κομμάτι που τους γράφω και το εμπνεύστηκα καθώς πρόσεχα τον μπέμπη παίζοντας κιθάρα. Με κοιτούσε με τις ματάρες του και άμα σταματούσα να παίζω γκρίνιαζε, μόλις άρχιζα πάλι σταματούσε. Αξία ανεκτίμητη. ;) @Emfasis το ελπίζω να γίνει στο μέλλον! Ήδη τον μεγάλο τον έχω ξεκινήσει ηλεκτρική κιθάρα εδώ και δυο χρόνια. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Άντε και με μια κόρη σύντομα, για να πιείς "αύριο" ένα ποτήρι δροσερό νερό :-X Καλή αρχή Δημήτρη, επιτέλους ένα δικό σου :). Το βασικό μοτίβο του σόλο, εκεί πάνω στην σολ ματζόρε, άνετα θα μπορούσε νά'ταν μελωδία τραγουδιού, αλλά στο έχω ξαναπεί, παίζεις φράσεις που (ξαναμανά ;D) άνετα θα μπορούσαν να γίνουν τραγούδια. Για να γκρινιάξω λίγο τώρα, θά'θελα :P οι νότες στο τελείωμα των φράσεων να κρατάνε λιγότερο και λίγο περισσότερο δυναμικές στο παίξιμό σου. Αυτά, βέβαια, είναι λεπτομέρειες, το κομμάτι είναι πολύ ωραίο και όπως έγραψε ο ροκεντρολάς γειτονάς μου, "right on the spot". Να σου ζήσουν οι γιοί σου ..να κάνετε καί κανά σχήμα στο μέλλον! +1000 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!! Να χαιρεσαι τους γιους και παντα οτι επιθυμείτε! Πολυ ωραία δουλεια!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Να ευχαριστήσω θερμά τον αγαπητό Γιώργο (longshadow) για την πολύτιμη βοήθεια και τις συμβουλές του! :D You welcome... :) (Εδώ που τα λέμε δεν έδωσα και καμμία συμβουλή,... Mε τον ήχο ασχολήθηκα και έπαιξα και το μπάσο προσπαθώντας να είμαι κοντά στην μπασογραμμή που είχε ήδη σκεφτεί ο Geodimitri, ο οποίος μην έχοντας μπάσο μου την είχε στείλει παιγμένη με κιθάρα+octaver. ;)) Να χαίρεσαι τους γιούς για μία ακόμη φορά! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Φώτη και Άνθρωπε με τη μοναδική λάμψη σας υπερευχαριστώ!!! :D Φώτη οι δυναμικές χάνονται λιγάκι και λόγω του preset στο Guitar Rig. Φυσικά θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ καλύτερα παίζοντας αλλά έπαιξε και αυτό το ρόλο του. Στον ενισχυτή όταν το παίζω ακούγονται πολύ καλύτερα οι δυναμικές. ;) You welcome... :) (Εδώ που τα λέμε δεν έδωσα και καμμία συμβουλή,... Mε τον ήχο ασχολήθηκα και έπαιξα και το μπάσο προσπαθώντας να είμαι κοντά στην μπασογραμμή που είχε ήδη σκεφτεί ο Geodimitri, ο οποίος μην έχοντας μπάσο μου την είχε στείλει παιγμένη με κιθάρα+octaver. ;)) Να χαίρεσαι τους γιούς για μία ακόμη φορά! 8) Σε ευχαριστώ και πάλι Γιώργο! Η πλάκα με την κιθάρα/μπάσο είναι ότι δεν είχε octaver... Ήταν ένα preset για μπάσο που είχε το Guitar Rig! :o :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση