ESP1982 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Να'μαι πάλι μετά από αρκετό καιρό. :D Το σάπισμα στη μελέτη κάνει καλό. :lol: Έχω ένα πρόβλημα με το whammy. Η συνδεσμολογία που έχω κάνει είναι κιθάρα-->whammy-->tonelab-->Vox AD50VT. Όλα καλά μέχρι εδώ. Όταν το whammy το έχω απενεργοποιημένο (bypass συνδεδεμένο στο input της tonelab και όχι στο send-return) ο ήχος είναι κρύσταλλο. Όταν όμως το ενεργοποιώ, αρχίζει και βγάζει αρκετό φύσημα. Αυτό από τη μία εξουδετερώνεται όταν παίζω με τα γκάζια τέρμα, αλλά το πρόβλημα είναι πως πολλές φορές το χρησιμοποιώ με χαμηλομένο το volume με αποτέλεσμα να έχω πολύ θόρυβο... Tonelab+whammy+ενισχυτής είναι συνδεδεμένα στο ίδιο πολύπριζο και η tonelab μόνη της δε μου βγάζει κανέναν θόρυβο. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Αυτό τπ φύσημα το έχω και εγώ.Μόνο του είναι καθαρό.Όταν βάζω και τα άλλα πετάλια(One Spot) "φυσάει" :lol: Όταν πηγαίνω σε στούντιο δεν έχω αντίστοιχα προβλήματα οπότε υποθέτω κάτι παίζει με τα ηλεκτρικά του σπιτιού. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Βασικά... Στο studio μου βγάζει τον ΠΟΛΥ θόρυβο (και λόγω έντασης μιας και το volume το τιμάω ιδιαιτέρως :lol:). Λες να είναι θέμα μπακάλικου ρεύματος στο studio; :? Φτου... :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 και το δικό μου έχει καριβώς την ίδια συμπεριφορά..πολύς κόσμος λέει ότι ειναι πολύ κακής ποιότητας ο μετασχηματιστής, με αποτέλεσμα να βγάζει πολύ θόρυβο...πάντως εγώ δεν το έχω ακούσει πουθενά χωρίς θόρυβο, αν και πουθενά ακόμα δεν έχω πάει και το ρεύμα να είναι καλής ποιότητας (δηλαδή η γείωση των πριζών να είναι διαφορετική από των φώτων) http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2006 Εχεις δοκιμάσει με άλλο ενισχυτή εκτός του AD50VT ? Εχω το ίδιο πρόβλημα με ένα digitech chorus με τον AD30VT και αναρωτιόμουνα μήπως ο ενισχυτής βγάζει το φύσημα όταν δέχεται το συγκεκριμένο σήμα απο το πετάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roybatty Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Βάλε το whammy μετά από την tonelab. Δεν ξέρω για ποιο whammy μιλάτε,πάντως όποιο από τα WH-1 μου χρησιμοποιώ το βάζω τελευταίο στο chain και έχω απλώς ένα ανεπαίσθητο φύσημα.Από εκεί και πέρα,το effects loop είναι η μόνη λύση. Occam's razor makes the cutting clean. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2006 Βάλε το whammy μετά από την tonelab. Έχω δοκιμάσει να το βάλω μετά. Και για κάποιον λόγο ο ήχος πάει για περίπατο ξεχνώντας να με πάρει μαζί του. :lol: (τι παρομοίωση σκέφτηκα!!! :P ) Θόρυβο μου βγάζει κυρίως σε έναν marshall σε studio. Στον Vox που έχω, δεν είναι ιδιαίτερος, αλλά είναι αντιληπτός-ενοχλητικός. Κιθάρα-tonelab-whammy-ad50vt --->θόρυβος Κιθάρα-tonelab-ad50vt --------------> καθόλου θόρυβος Κιθάρα-whammy-ad50vt -------------> πάλι καθόλου θόρυβος. Δεν μπορώ να καταλάβω... :? Λέτε να είναι πρόβλημα μετασχηματιστή; Δεν έχω αυτόν από τη συσκευασία αλλά διαφορετικό... Θα αγοράσω έναν άλλον αύριο και θα δοκιμάσω να δω αν θα έχει πάλι πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 βασικα μη παρεις αλλο μετασχηματιστη τζαμπα. εγω εχω τον εργοστασιακο και ειναι παλι πολυ θορυβωδης. μαλλον ειναι προβλημα της γειωσης. αν μπορεσεις να το συγκρινεις και σε αλλο στουντιο και μετα να αποφασισεις ειναι καλυτερη ιδεα. α φανταζομαι οτι μιλαμε για το whammy 4,αυτο ετσι???? http://www.thomann.de/gr/digitech_whammy_4.htm http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 @Luckather: Το Whammy 4 είναι, ναι. To έχω δοκιμάσει σε 2 στούντιο (με τον ίδιο γραφικό marshall βεβαίως-βεβαίως :lol: ) και το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Παντού να υπάρχει πρόβλημα γείωσης; Πολύ κουλό μου φαίνεται. Πρόσφατα έφερα και ηλεκτρολόγο για να μου απομωνώσει 2 πρίζες που ήθελα σε ξεχωριστή γραμμή ώστε να μην έχω πρόβλημα με φώτα κλπ... Έτσι και αλλιώς ο μετασχηματιστής δε θα πάει χαμένος. Να έχω και έναν "backup" μετασχηματιστή μην ισχύσει κανένας νόμος του Μέρφυ σε καμία συναυλία. :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2006 Κιθάρα-whammy-ad50vt -------------> πάλι καθόλου θόρυβος. Αυτή είναι η σωστή θέση. Ολα τα εφε που κάνουν pitch shifting, harmonies κλπ πρεπει είναι να είναι πρώτα στην σειρά για να έχουν καθαρό σήμα και να κάνουν σωστό pitch detection. Στην σελίδα 8 απο το manual γράφει ξεκάθαρα με ποια σειρά πρέπει να τα συνδέσεις. Το πιο πιθανό είναι ότι όταν το βάζεις μετά κάνει sampling και σε άλλες αρμονικές που προστίθενται απο τα άλλα εφφε καί έτσι βγάζει θόρυβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση