Thanoszin Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γιαννη καλη συνεχεια. Ειδα και τα κλιπακια σας (αν και ειμαι 50αρης με αλλα ακουσματα)το χαρηκα παρα πολυ. Μπραβο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spyros70 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε γιαννη εισαι τρισμεγιστος!!! σπουδαια δουλεια αδελφε μπραβο. καλη υπομονη και καλη συνεχεια και συντομα να την ακουσουμε κιολας τη κουκλα σου ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 είσαι μάστορας φίλε !!! όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 @ Thanoszin Ναι' σαι καλά ρε Θάνο, μόνο που «άντεξες» να τα ακούσεις σου αξίζουν συγχαρητήρια ;D @ spyros70 Σε ευχαριστώ, σήμερα έπαιξα την πρώτη συγχορδία, ακουστικά, χωρίς μαγνήτες. @ ratman Ευχαριστώ ;) 01. Μετά από πολύ κάπο και ιδρώτα κατάφερα να ολοκληρώσω την κοπή των tang από τα τα υπόλοιπα τάστα. 02. Όλα τα τάστα «φορεμένα» 03. Με την τανάλια κόβω τις άκρες των τάστων που προεξέχουν 04. 05. 06. 07. Τοποθετώ την κιθάρα κάθετα πάνω στο γραφείο και με μια πλατιά λίμα φέρνω «πρόσωπο» τα τάστα. Η τανάλια που έχω δεν είναι εξειδικευμένη για ταστο-δουλείες, με άλλα λόγια δεν μπορεί να κόψει κάτι στην ευθεία, αφήνει πάντα ένα μυτερό "v". 08. Παίρνει περισσότερο χρόνο από το να χρησιμοποιούσα flush-cutter. Διαδικασία αρκετά επίπονη άλλα συγκρινόμενη με το λιμάρισμα των tang των τάστων, μοιάζει με παιδική χαρά. 09. Προσπαθώ να κρατάω την λίμα όσο πιο κάθετα γίνετε. 10. Συνολική εικόνα. 11. 12. Σειρά έχει το λιμάρισμα των άκρων 35~45 μοίρες. 13. Ετοιμάζω την ταστιέρα για leveling «ντύνοντάς» την με χαρτοταινία 14. 15. Με ένα μαρκαδόρο βάφω τις κορώνες των τάστων. 16. 17. Με την ίδια ορθογώνια λίμα τρίβω από άκρη σε άκρη κατά μήκος της ταστιέρας. 18. Μέχρι τα σημάδια του μαρκαδόρου να εξαφανιστούν από όλα τα τάστα. 19. Σειρά έχει ο επανασχηματισμός της κορώνας (crowning) που αφαιρέσαμε με το leveling. Χρησιμοποιώ μια εξειδικευμένη λίμα που είναι «κουρμπαριστή». 20. Ξαναβάφω με μαρκαδόρο την κορώνα του τάστου για να έχω οπτική «εικόνα» της προόδου μου. 21.Χρονοβόρα διαδικασία, θέλει μεγάλη υπομονή. 22. Μετά την ολοκλήρωση του crowning τρίβω με διαδοχικά γυαλόχαρτα 220, 320, 400, 600, 800, 1000. 23. Αφού περάσω και ένα τελικό τρίψιμο με ατσαλόμαλλο @0000 περνάω το ζυγό, την γέφυρα και ένα φρέσκο σετάκι χορδές και είμαι έτοιμος να ακούσω την πρώτη της συγχορδία. 24. Ταυτόχρονα τρύπησα το σώμα για τους μαγνήτες. Σετάρω το floyd να κάτσει παράλληλα με το σώμα, διορθώνω το action, κουρδίζω και ρίγη συγκίνησης με καταβάλουν καθώς ηχείτε η παρθενική Em. χωρίς λόγια :o Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δώσε ήχο στον λαό… ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 Sexy :D http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2014 θελουμε και ηχο!!!! Ερωτηση: Δεν θα λαδωσεις το καπακι να φανουν τα νερα του καλυτερα? www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Μιλαμε για τρελη αναλυση της κατασκευης, χαρας στο κουραγιο σου να τραβας φωτο ολα τα βηματα. Πολυ γαματη. Για το καπακι να μη μιλησω, τα πα στη αρχη. https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Σεπτεμβρίου 2014 Πολλά συγχαρητήρια!!! Καλά παιξίματα τώρα! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ενώ τα μεταλλοκίθαρα δε μου αρέσουν καθόλου αυτή μου φαίνεται λαχταριστή!! Συγχαρητήρια για την υπομονή σου και την επιτυχία σου. Φαντάζομαι ότι τώρα θα την αποσυναρμολογήσεις για το φινίρισμα?? ΚΛΙΠΑΚΙΑ Ανέβασε!! Τα λέμε! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση