HellFire Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2014 Θα συμφωνήσω με τον JohnGam, λιτό και όμορφο. Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 15. Η πίσω όψη με τα «καλύμματα» περασμένα. Μου φαίνεται κάπως «άδεια» η πίσω όψη μάλλον χρειάζεται φιλετάρισμα με έβενο το «κάλυμμα» των ελατηρίων, εσείς τι λέτε; Μιας και εισαι μερακλης και δεν φοβασαι τιποτα, εγω θα δοκιμαζα να κανω το καλυμα μισο μισο για να ακολουθει τα ξυλα, δηλαδη εββενος στην μεση και ελια στα πλαινα. Καλη σκεψη και το φιλετο που λες αλλα αυτο που δεν μου αρεσει σε σχεση με το καπακι των ηλεκτρικων ειναι τα νερα. βεβαια αυτο μπορει να ξεγελαει το ματι αν μπει το φιλετο αλλα τι διαολο ενα καπακι ειναι, και αυτο πισω. For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2014 Γρηγόρη μες το μυαλό μου είσαι ρε φίλε, μπράβο ;D Ή αυτό ή μια ιδέα που έδωσε ο Insectius για διάφανο plexi. Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 το εχει κανει o krknow σε μια LP For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Αυγούστου 2014 For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Μετά από ένα τριήμερο ραστώνης σε παραλίες και μπιτσόμπαρα ήρθε η ώρα να μπουν τα κεφάλια μέσα. 01. Τα τρία επιμέρους ξύλα που θα αποτελέσουν το «κάλυμμα» των ελατηρίων 02. Τα τοποθετώ και τα διαμορφώνω on the go 03. 04. 05. Αφού κολλήσω τα κομμάτια μεταξύ τους υπολογίζω τα σημειά στα οποιά θα περάσουν οι τρύπες. Περίπου 4,5mm από την εξωτερική πλευρά. Τρυπάω με τρυπανάκι 2mm και μετά τα τοποθετώ μέσα στην κοιλότητα όπου και προεκτείνω τις τρύπες πάνω στο σώμα. Τέλος με ένα φρεζάκι χειρός «ανοίγω» την αρχή των τρυπών για να «φιλοξενήσουν» τα κεφάλια των βιδών. Ακούγεται πολύ απλή διαδικασία άλλα το γεγονός πως δεν «έσκισε» το ξύλο είναι από μόνο του ένας μικρός άθλος. Μπροστινή όψη με τα «καλύμματα» φορεμένα. 06. Πίσω όψη, αφού έχω επαναλάβει το 5ο βήμα και για το κάλυμμα των ηλεκτρονικών 07. Πιο κοντινό. Δυστυχώς είχα καβάτζα μόνο 4 βίδες, αύριο το απόγευμα θα πάω να αγοράσω τις υπόλοιπες. 08. Για φινάλε έχω φωτο της κιθάρας μέσα στην θήκη της jackson είναι κάτι που έλεγα πως θα το δοκιμάσω εδώ και καιρό μα όλο το αμελούσα. Σήμερα είναι η μέρα της κρίσης. 09. H κατασκευή κάθετε μέσα στην θήκη «κουτί», η χαρά μου δεν περιγράφετε ;D Πιστεύω πως ο έξτρα χρόνος άξιζε κατ' εμέ. Το αποτέλεσμα δεν ακριβώς απλό και λιτό αλλά μου μοιάζει πιο φυσικό. Ουφ, ησύχασα τώρα :) Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2014 Μπραβο ρε Γιαννη πολυ ομορφο. :) Δοκιμασε αν θες,να κανεις και pick up rings απο ελια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Μπραβο ρε Γιαννη πολυ ομορφο. :) Δοκιμασε αν θες,να κανεις και pick up rings απο ελια. Πολύ καλή η ιδέα που έριξες, ωραίως ;) Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Από περιέργεια. Υπάρχει περίπτωση να είναι η μοναδική V αν όχι ηλεκτρική από ελιά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fidelis Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2014 Από περιέργεια. Υπάρχει περίπτωση να είναι η μοναδική V αν όχι ηλεκτρική από ελιά ; Δεν υπάρχει παρθενογένεση, σίγουρα κάπου, κάποτε κάποιος άλλος θα το έχει δοκιμάσει ;) Θα είδε την «γλύκα» να δουλεύεις με ελιά και έβενο και αποφάσισε πως δεν θα το ξανατολμήσει ποτέ ;D Είναι πανέμορφα και τα δυο είδη ξύλου... τα άτιμα http://blog.center44.com/wp-content/uploads/HLIC/0f2f93922b976746b0f0f1976cfa5d46.jpg http://www.cripeguitars.com/images/ebony9.jpg Lost In Hatredlost In Hatred Ioannis Fidelis -INDEX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση