Jet72 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Αγαπητοί: Μιλάμε για μία φτηνή eighties Yamaha SE100. Αρχικά το μπράτσο της ήταν βαμμένο (όπως και η υπόλοιπη κιθάρα) μαύρο. Κάποια στιγμή έγινε ένα total reset, τριψίματα κλπ και τότε είδα ότι το μπράτσο (αναφέρομαι πάντα στο πίσω μέρος, όχι στην rosewood ταστιέρα) ήταν αρκετά σκούρο (σε σχέση με αυτό που βλέπω τις περισσότερες φορές σε strat τύπου κιθάρες και το οποίο είναι ξανθόχρωμο). Αυτό δεν ισχύει στο μπράτσο που έχει το αντίστοιχα φτηνό Yamaha BB-200 μπάσο μου το οποίο είναι κανονικά... ξάνθόχρωμο. Μιλάμε λοιπόν όντως για... ξύλο καύσης ή απλά είναι και αυτό μια περίπτωση; Ευχαριστώ, J72 ΥΓ Ευελπιστώ κάποια στιγμή να ανεβάσω και φωτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Από το χρώμα δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Άμα άντεξε 30 χρόνια χωρίς σοβαρά προβλήματα, καλό είναι. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Μιλάμε για μία φτηνή eighties Yamaha SE100. ΩΧ! Η πρώτη μου κιθάρα με $$ από τα κάλαντα. Αυτό. ;D Και Yamaha BB-200 Αυτό. Μήπως γνωριζόμαστε; ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 ΩΧ! Η πρώτη μου κιθάρα με $$ από τα κάλαντα. Αυτό. ;D Και Αυτό. Μήπως γνωριζόμαστε; ;D Όχι, αλλά προφανώς είμαστε παιδιά των 80s και πιθανολογώ ότι και συ όπως και γω δεν ψαχνόμασταν περισσότερο από το να ρωτήσουμε στον Νάκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Όχι, αλλά προφανώς είμαστε παιδιά των 80s και πιθανολογώ ότι και συ όπως και γω δεν ψαχνόμασταν περισσότερο από το να ρωτήσουμε στον Νάκα... Εγώ την πήρα το '89, από επαρχία. Η επόμενη επιλογή μου ήταν μια les paul type kumika ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostasink Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 νομιζω την ιδια κιθαρα απο τα (μακρυνα) 80s ειχε ενας φιλος. ηταν made in taiwan. παιζει το μπρατσο να ειναι bubinga.- χωρις πλακα- ;D ειχε πολυ καλο μπρατσο παντως (για την εποχη και τα χρηματα της) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 16 Απριλίου 2014 Ενδιαφέροντα τα όσα διαβάζω! Στα πρόχειρα, αυτό είναι το μπράτσο: και για την ιστορία, αυτή είναι η κιθάρα, έχει έξτρα μαγνήτη, επιλογείς (ανεξάρτητους) και βέβαια μία ιδέα από ένα αγαπημένο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2014 νομιζω την ιδια κιθαρα απο τα (μακρυνα) 80s ειχε ενας φιλος. ηταν made in taiwan. παιζει το μπρατσο να ειναι bubinga.- χωρις πλακα- ;D ειχε πολυ καλο μπρατσο παντως (για την εποχη και τα χρηματα της) +1000, κάτι ήξερε ο Kostasink, όντως είναι bubinga Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση