BassTard Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Καλημέρα! Θέλω να δώσω πτυχίο για βιολί. Πληρώ όλες τις προυποθέσεις (Αρμονία Γ', Σολφέζ ΣΤ', Πρίμα βίστα, Μουσική δωματίου, Πιάνο μέχρι 1η Μέση). Όμως δεν έχω κάνει Ιστορία και Μορφολογία. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, μπορώ να κάνω μόνο αυτα τα δύο μαθήματα (και όλα οκ), ή πρέπει να δώσω κατατακτήριες για Ειδικό Αρμονίας; (Αρμονία Γ' τελείωσα πριν 13 χρόνια) Ευχαριστώ! Αντώνης BassTard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Έχω μια εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις μόνο αυτά τα μαθήματα, αλλά γιατί δε ρωτάς στο ωδείο (σου)? Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BassTard Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν πάω σε ωδείο τώρα, κάνω ιδιαίτερα και η δασκάλα μου δεν το ξέρει σίγουρα. Έχει άκρη να το μάθει από το ωδείο της, αλλά μετά το Πάσχα. Και για να μην έχω αγωνία είπα να κάνω μια ερώτηση και εδώ. Αν ξέρεις κάποιος πιο σίγουρα θα ήθελα να μάθω. Ευχαριστώ και πάλι! Αντώνης BassTard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση