Προς το περιεχόμενο

Marshall JCM 900 - 2000 - Koch Studiotone κ.α. γνώμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι σχεση εχει ο ηχος του gilbert με τον ηχο του beck??????????????????

απορω ο gilbert γιατι παιζει με λαμπατους αφου τοσο χαλια ηχο τον πετυχαινεις ανετα κ με φθηνο τρανζιστορατο!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ναι,καθολου ασχημο....

απλα τον χειροτερο απο ολους τους ''διασημους'' κιθαριστες!!!

κ αν ειχε αυτο τον ηχο το '60...να πεις οκ..

Εχω παιξει/δοκιμασει ΚΑΛΑ,πολλους Μαρσαλ.

(Eιχα παθει πλακα με τον 1987Χ που δινει χαστουκια...  8))

Τα τελευταια χρονια ειχα εναν JVM αλλα,ενω ειναι καλος ενισχυτης,μου φαινοταν ΠΟΛΥ κομπρεσσαρισμενος,πολυ μεταλ κι  ας ειχε καλουτσικο  καθαρο.

Μου ελειπε ο 'in your face' ηχος ΠΟΛΥ.

Για καποιο λογο,υπαρχουν πολλες αρνητικες γνωμες για τον 2000.

Εκανα λοιπον  την  ακροβασια να δωσω  τον JVM και να παρω εναν παλιο DSL100h στα τυφλα.

(Ο καινουριος εχει καποιες παραμετρους πριζενσ-ρεζονανσ).

Μαη Γκοντ!

HXAΡΑ!ΦΟΒΕΡΟ καθαρο,εκπληκτικο crunch,ΠΟΛΥ καλο high gain.

Τα δε πεταλια...Σαν θελει η  νυφη  κι ο γαμπρος,τυφλα να χει ο  πεθερος...

Ηταν για μενα η μεγαλυτερη  αποδειξη οτι...Το ιντερνετ ''μπαζει'' απο  παντου σε αρκετες περιπτωσεις.

Οκ,υπαρχει το γουστο,οι προτιμησεις αλλα υπαρχει και  η αντικειμενικοτητα...

...O 2000 ειναι απο  τους καλυτερους μαρσαλ που εχουν  βγει.Mιλαω για DSL... ;)

• Moderator

Εχω παιξει/δοκιμασει ΚΑΛΑ,πολλους Μαρσαλ.

(Eιχα παθει πλακα με τον 1987Χ που δινει χαστουκια...  8))

Τα τελευταια χρονια ειχα εναν JVM αλλα,ενω ειναι καλος ενισχυτης,μου φαινοταν ΠΟΛΥ κομπρεσσαρισμενος,πολυ μεταλ κι  ας ειχε καλουτσικο  καθαρο.

Μου ελειπε ο 'in your face' ηχος ΠΟΛΥ.

Για καποιο λογο,υπαρχουν πολλες αρνητικες γνωμες για τον 2000.

Εκανα λοιπον  την  ακροβασια να δωσω  τον JVM και να παρω εναν παλιο DSL100h στα τυφλα.

(Ο καινουριος εχει καποιες παραμετρους πριζενσ-ρεζονανσ).

Μαη Γκοντ!

HXAΡΑ!ΦΟΒΕΡΟ καθαρο,εκπληκτικο crunch,ΠΟΛΥ καλο high gain.

Τα δε πεταλια...Σαν θελει η  νυφη  κι ο γαμπρος,τυφλα να χει ο  πεθερος...

Ηταν για μενα η μεγαλυτερη  αποδειξη οτι...Το ιντερνετ ''μπαζει'' απο  παντου σε αρκετες περιπτωσεις.

Οκ,υπαρχει το γουστο,οι προτιμησεις αλλα υπαρχει και  η αντικειμενικοτητα...

...O 2000 ειναι απο  τους καλυτερους μαρσαλ που εχουν  βγει.Mιλαω για DSL... ;)

Εδώ ακούσαμε ότι ο Paul Gilbert δεν έχει καλό ήχο,πώς να μην μπάζει το internet;  ;D

Απόλυτο δίκιο για τον JVM,μόνο για metal,αλλά εκεί είναι φοβερός.Και ο DSL2000 τα κάνει όλα καλά και συμφέρει! ;)

More is more. Yngwie Malmsteen

Συμφωνώ για το κομπρεσαρισμα και τον μέταλ χαρακτήρα του jvm. Σε στοκ μορφή μπορεί να μην αρέσει. ΕμενΑ η αλήθεια είναι ότι με απογοήτευσε μιας και ήθελα έναν πιο δυναμικό Marshall ήχο.

Τελικά εμπιστευτικα το jvm forum και έκανα 3 πανεύκολα mods. Τα plexi cap, anti compression και negative feedback mod. Η όλη δουλειά ήταν ανέξοδη (κάτι λεπτά σε πυκνωτές-αντιστάσεις) και μου πήρε 40 λεπτά μαζί το biasing. Το αποτέλεσμα πραγματικά ονειρικό. Ο ενισχυτής είναι το απόλυτο πολυεργαλειο. Κλασικά Marshall καθαρά, απίστευτα δυναμικά crunch και rock χρώματα και φτάνει μέχρι metal. Δεν μου λείπει τίποτα.

Ενημερωτικά ο jvm410js (satriani) έχει από τη Marshall αυτά τα mods + ένα chock που δεν έβαλα για να μην λύσω την πλακέτα και τελικά δεν θεωρώ απαραίτητο.

Αν είσαι Αθήνα μπορείς να ακούσεις τον ενισχυτή μου με ανταλαγμα μια Kaiser. Αλλιώς ψάξε να ακούσεις το jvm410js για να καταλάβεις πως θα γίνει μετά.

2channels με 6 modes σύνολο. 2 volume, 2 reverb, midi και direct output με τέτοια τιμή (εγώ τον βρήκα 450 μτχ) δεν υπάρχει πραγματικά καλύτερος ενισχυτής. Απλά τα mods είναι απαραίτητα για να αποκτήσουν ουσία τα features, αλλιώς παίζει μόνο μέταλ.

www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens

Κι εγω ειχα ενθουσιαστεί με την προοπτική ενός DSL50 αλλά μια-δυο φορές που έπαιξα έναν δευστυχώς δε με ενθουσίασε (και το ήθελα πολύ γιατί ψάχνω για marshall ήχο). Λεπτά καθαρά και λασπώδη βρώμικα..Μπορει κ να ήταν ο συγκεκριμένος βέβαια ή η 1x12 καμπίνα (Marshall). @music man παίρνει πολύ καλές κριτικές από reviews στο ίντερνετ, καλό ειναι να τον ακούσεις, τον έχω δει στις αγγελίες.

Τον studiotone λογικα θα τον εχει ο telesound στο Γαλάτσι (σχεδόν πάντα είχε κ τα παιδιά είναι εξυπηρετικότατα). Ωραίος all-around ενισχυτής κι ελαφρύς.

Εδώ ακούσαμε ότι ο Paul Gilbert δεν έχει καλό ήχο,πώς να μην μπάζει το internet;  ;D

Απόλυτο δίκιο για τον JVM,μόνο για metal,αλλά εκεί είναι φοβερός.Και ο DSL2000 τα κάνει όλα καλά και συμφέρει! ;)

ρε παιδια ελεος!

θα γινω κακος!

βγαλτε την μαρμελαδα απο τ αυτια!!

γιατι αν ολοι εδω μεσα εχετε τη γνωμη πως ο gilbert εχει καλο ηχο να παω σε κανενα γιατρο να με δει!

σ αυτο το στυλ μουσικης καλο ηχο εχουν αρκετοι κιθαριστες οχι ομως ο gilbert!!!

ρε παιδια ελεος!

θα γινω κακος!

βγαλτε την μαρμελαδα απο τ αυτια!!

γιατι αν ολοι εδω μεσα εχετε τη γνωμη πως ο gilbert εχει καλο ηχο να παω σε κανενα γιατρο να με δει!

σ αυτο το στυλ μουσικης καλο ηχο εχουν αρκετοι κιθαριστες οχι ομως ο gilbert!!!

Ο ήχος είναι κάτι υποκειμενικό όπως η ομορφιά για παράδειγμα. Άλλα αρέσουν σε κάποιους και σε κάποιους άλλους όχι.

Σε άλλους αρέσουν τα γεμιστά με κιμά σε άλλους όχι, σε άλλους αρέσει το τσίπουρο με γλυκάνισο σε άλλους όχι, σε άλλους αρέσει ο ήχος του Gilbert σε άλλους όχι.  ;)

Οπότε δε χρειάζεται να ενίστασαι.  :)

Ειδικά στη ροκ μουσική, που συνήθως μας πορώνει ο ήχος του αγαπημένου μας κιθαρίστα επειδή τα σπάει ο κιθαρίστας κι όχι επειδή ο ήχος του είναι αρμονικός κι εύηχος! Εμένα πχ μου αρέσει ο ήχος των Τρύπες, που αντικειμενικά είναι χάλια..

Αλλά ας μην καταστρέφουμε το thread του παιδιού, για ενισχυτές ρώτησε.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου