darshan Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Οι ιθαγενείς που πατάνε τα like στο yt έχουν άλλη άποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Το υποπτευόμουν χρόνια ότι όσοι παίζουν μουσική, το κάνουν αδιάφοροι για τη γνώμη του οποιουδήποτε, αλλά επιτέλους επιβεβαιώθηκα.. :) :) Να σου πω, αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα αξιο συζήτησης. Διότι τους μουσικούς που τους απασχολεί το κοινό, τους λέμε εμπορικούς και αυτούς που κάνουν την (π)αύλα τους αδιαφορώντας για την αποδοχή, ποιοτικούς συνήθως. Εγώ προσωπικά δεν εχω καταλήξει για τη δική μου θέση (με τα ανάλογα αποτελέσματα) αλλά σε βάθος χρόνου βλέπω πως οι δεύτεροι έχουν τελικά μεγαλύτερη αποδοχή διαχρονικά. Έλα... πες μου ότι δεν υποπτεύεσαι ότι τα ίδια θα γράφαμε σε φόρουμ της αλλοδαπής. Εδώ είναι Βαλκάνια όμως, καλό να θυμούνται οι ιθαγενείς ότι δεν είναι όλοι και όλα σαν τα μούτρα τους... :) Οπως και στο παραπάνω είναι άκρως ισοπεδωτική αντίληψη. Μιλάμε για μουσική. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό που είδα απο το Κουαρτετο, αλλά και να εἰχα... It could be worse... https://www.youtube.com/watch?v=6sHwxjkGQcU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Να σου πω, αυτό είναι ένα τεράστιο θέμα αξιο συζήτησης. Διότι τους μουσικούς που τους απασχολεί το κοινό, τους λέμε εμπορικούς και αυτούς που κάνουν την (π)αύλα τους αδιαφορώντας για την αποδοχή, ποιοτικούς συνήθως. Εγώ προσωπικά δεν εχω καταλήξει για τη δική μου θέση (με τα ανάλογα αποτελέσματα) αλλά σε βάθος χρόνου βλέπω πως οι δεύτεροι έχουν τελικά μεγαλύτερη αποδοχή διαχρονικά. Αστειευόμουν βέβαια, κάνοντας λίγο χιούμορ για το (επίσης ισοπεδωτικό - αλλά δεν το εντόπισες αγαπητέ yameth) σχόλιο του theoctapus που παρέθεσα. Εννοούσα ακριβώς ότι το σχόλιό του δεν είναι δυνατόν να ισχύει. Δεν υπάρχει μουσικός που να δημοσιοποιεί τη δουλειά του και να μην ενδιαφέρεται για τη γνώμη του οποιουδήποτε, εκτός από καραμπινάτες περιπτώσεις ελιτιστών. Οπως και στο παραπάνω είναι άκρως ισοπεδωτική αντίληψη. Μιλάμε για μουσική. Ναι, μιλάμε. Από τη θέση του μέλους μίας κοινωνίας που (a-contrario ωντιοκώστα) "δεν έχει μεγάλη έκθεση, σεβασμό και γνώση της κλασσικής", αλλά (συμπληρώνω εγώ) "μέλη της αισθάνονται άνετα να την κατηγορούν για οσμή φορμόλης και αναγκαιότητα στυλιστικής ανανέωσης". Στην ίδια κοινωνία μας, και στο παρόν φόρουμ, έχουμε ακούσει παρόμοια χαριτωμένα για τα "μπλουζ" π.χ. Για το ρεμπέτικο επίσης. Για τα δημώδη. Για τα νησιώτικα. Σόρυ αλλά χρήζει επανάληψης : οι Βαλκάνιοι ας μάθουμε επιτέλους ότι δεν είναι όλα σαν τα μούτρα μας. @darshan Η Μάϊλη Σάϊρους έχει πιο πολλά likes. Πάμε μαζί το Σ/Κ να πάρουμε δίσκους της; ;D ;D Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Τωρα ειδα το βιντεο και το ειδα χωρις να στραβωσω καπου.Νταξ Ψαρωσα με τις αλληλοδοξαριες... Ωστοσο αν θα το εκρινα ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ για το ''σωνει και καλα του συμμετεχειν'' στην συζητηση εδω,μιας και ειμαι αργοσχολος λογω Πασχατος και επειδη βλεπω οτι το θεμα ''σοβαρεψε''θα ελεγα οτι: Aν στοχος ηταν -Η σατυρα Δε γελασα -Το να χαμογελασω απλα Δε χαμογελασα -Η συνδεση του παλιου με το μοντερνο Αποτυχημενη,ηθελε καθοδηγηση απο ''προχω'' ατομα ωστε να κανει αυτο το κατι... -Ο θαυμασμος του γυναικειου φυλου Ρε Χαρη...Εισαι πολυ αισθηματιας παιδης τελικα.. ;D -Η επιδειξη δεξιοτεχνιας Εχει φλομωσει ο τοπος απο ''ακροβατες'' -Το ευχαριστο διαλειμμα στην συναυλια Δεν ημουν εκει -Το ευχαριστο διαλειμμα στη ζωη μου Καλα ηταν Ο Λακης ο Καλλιανιδης εκανε πολυ σωστες παρατηρησεις για το καλλιτεχνικον και συμφωνω. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Αν με στενοχωρεί κάτι στο θέμα αυτό δεν έχει σχέση με το οβίνδεον, το οποίο μου είναι αδιάφορο. Αυτό που με στενοχωρεί, φίλε Πάνο, είναι η επίκληση της ιδιότητας του ΒΛακάνειου- όχι μόνο από σένα, όχι μόνο εδώ μέσα. Είναι κρίμα και άδικο, απ το περιούσιο λαό που κάποιοι '' πιστεύουμε'' πως ''είμαστε'', να περνάμε στο αντίθετο άκρο του μηδενισμού και της ξενολατρείας. Η οποία εσπερία επίσης ανά τους αιώνες και από όλους τους λαούς του πλανήτη, έχει δώσει σαφή δείγματα βλακείας, αντίστοιχα των ΒΛακανικών. Κάτι ακόμα που επίσης με ενόχλησε, είναι πως γίνεται, ένας άνθρωπος-γνωστός εδώ μέσα- να ζητάει συγνώμη για κάποια πράγματα- προσβλητικά- που είπε, πάνω σε κάποια κουβέντα- που τουλάχιστον τον προκάλεσε, αν δεν τον πρόσβαλε κιόλας κάποιος- και ο άλλος, να μην έχει τη δύναμη να αναγνωρίσει ευχαριστώντας το συνομιλητή του, για το σθένος και την ανδρεία, να παραδεχθεί, την υπερβολή και το προσβλητικό των λόγων του...............φίλε Πάνο, φιλικά μιλώντας πάντα :) No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 πως γίνεται, ένας άνθρωπος να ζητάει συγνώμη για κάποια πράγματα- προσβλητικά- που είπε, πάνω σε κάποια κουβέντα- και ο άλλος, να μην έχει τη δύναμη να αναγνωρίσει ευχαριστώντας το συνομιλητή του, για το σθένος και την ανδρεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2014 Δεν ειναι βαλκανιος γι αυτο. χαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Δεν ειναι βαλκανιος γι αυτο. Ειναι Vulcanιος, γι αυτο... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 15 Απριλίου 2014 Ειναι Vulcanιος, γι αυτο... αυτος δεν μετραει, ειναι μπασταρδεμενος, οσο και να προσπαθησε να περασει το Κολιναρ δεν καταφερε να τα καταπιέσει τα συναισθηματα του. Αργησε πολυ αλλα το αποδέχτηκε. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση