Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 http://www.reshareworthy.com/amazing-quartet-blew-audience-away/#21FQs8pe47qtAsHS.01 Αξίζει... ρίξτε του μια ματιά! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Τι παίζουν ρε τα κορίτσια... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-έ-ς!!! Respect! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Καταπληκτικές οι κυρίες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Και επιτέλους, δόθηκε απάντηση στο αιώνιο ερώτημα του αν μπορείς να είσαι ερωτευμένος με περισσότερες από μία γυναίκες. Φχαριστούμε Νικόλα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Και επιτέλους, δόθηκε απάντηση στο αιώνιο ερώτημα του αν μπορείς να είσαι ερωτευμένος με περισσότερες από μία γυναίκες. Ψάξε για κάτι άλλα βίντιοζ τους που μιλάνε γερμανικά. Θα σου περάσει αμέσως. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Εμένα μου άρεσε εκεί που οι δύο παίζουν με τα δοξάρια τους στο βιολί της άλλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Μου θύμησε λίγο ταινία πορνό. Υπήρξε μάλιστα και το εξής συναφές σύμπτωμα: άντεξα να δω λιγότερο από ένα λεπτό. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα με τον Τρόλλευ, εμένα μου ήρθε η εξής σκέψη: "Άντε να δούμε πότε θα δούμε και σε κάνα κονσέρτο να σκάνε οι σολίστ με φορέματα φτιαγμένα από μπριζόλες". Ίσως στην αίθουσα να λειτουργεί, σαν "κάτι το διαφορετικό/ ευχάριστο διάλειμμα", στο βίντεο πάντως είναι αίσχος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 12 Απριλίου 2014 Ελατε παιδια, μια χαρα ειναι οι νεαρες. 8) Πολυ ταλαντουχες και με χιουμορ. Τι κι αν παιζουν Κλασσικη? Οταν κανουν αυτες τις "ταρζανιες" ο Emerson πχ ή ο Vai, λεμε "πωωωω...", γιατι μας ξυνιζει οταν καποιοι κλασσικοι προσπαθουν να κανουν τα ιδια? Οταν ειναι καποιος μουσικαρα του δικαιολογουμε και λιγο show/"καραγκιοζιλικι", αυτο που δεν δικαιολογειται με τιποτα ειναι ο μουσικος να ειναι οντως καραγκιοζης και αταλαντος και να προσπαθει να καλυψει την ανεπαρκεια του κανοντας αηδιες για να τραβηξει την προσοχη. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση