thomp Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 γεια σας παιδια ενδιαφερομαι για ακουστικη και ειχα καταληξει σε κατι στανταρ στη d-28 . προσφατα μου προτεινε ενας γνωστος μια 20χρονων d-41 σε καλη κατασταση στα ιδια λεφτα και το σκεφτομαι..δεν την εχω τσεκαρει απο κοντα ακομα ,οκ φανταζομαι θα εχει το στρωσιμο της κ κανονικα εχει διπλασια λεφτα και ισως μου κανει αλλα τι θα λεγατε ? αγορα καινουργιας d-28 η d-41 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 D-41 φυσικα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Καλό το FIAT αλλά ακόμη καλύτερη η FERRARI... Μπορει να ανήκουν στο ίδιο group αλλά καμμία σχέση στις επιδόσεις. Η D-28 όσο και αν έχει θεοποιηθεί δεν παύει να είναι ένα στανταρ μοντέλο της εταιρείας MARTIN. Η D-41 είναι κλάσεις ανώτερη. Άλλα ξύλα... άλλη δουλειά... άλλη μεταπωλητική αξία... άλλος ήχος πολύ πιο πλούσιος και γεμάτος ! Μαζί με την D-45 ίσως είναι ότι πιο κορυφαίο έχει να επιδείξει η μουσική βιομηχανία μέχρι σήμερα στο είδος της. D-41 και τα μυαλά στα κάγκελα... λοιπόν ! Ποτέ δεν θα ξαναχρειαστεί να αναρωτηθείς για Dreadnought αγορά κιθάρας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitarist0 Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 D-41 φιλε μου και τα μυαλα στα καγκελα !!! βαλε και καμια φωτο να μας φτιαξεις ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Fenderikos Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2014 D41 φυσικά, με την προυπόθεση να είναι όντως σε καλή κατάσταση το όργανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση