hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Εάν έχω μετρήσει σωστά ??? αυτό είναι το εκατοστό κομμάτι που ανεβάζω στο Νόιζ 8). Άντε βρε να τα χιλιάσω ;D Νομίζω ότι σε σχέση με τα πρώτα, έχω δείξει σημάδια βελτίωσης. Περιμένω τις απόψεις και τις κριτικές σας ;) the_fool_-_hyperpanos.mp3 όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Πάνο εμένα μ' άρεσε! Πολύ ωραίες μελωδίες και υπέροχος ήχος. Σε κάποια σημεία μόνο "μπούκωσε" όταν έπαιξες στην 5η-6η χορδή προς το τέλος του κομματιού. Δεν ξέρω για παλιότερα αλλά από τότε που άρχισα εγώ να σε ακούω έχεις βελτιωθεί σίγουρα! :) Άντε και να τα χιλιάσεις!!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Πάνο εμένα μ' άρεσε! Και σε εμένα άρεσε. Πάντως Πάνο, άλλαξες πάλι τον ήχο σου ή είναι ιδέα μου; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Πάνο εμένα μ' άρεσε! Πολύ ωραίες μελωδίες και υπέροχος ήχος. Σε κάποια σημεία μόνο "μπούκωσε" όταν έπαιξες στην 5η-6η χορδή προς το τέλος του κομματιού. Δεν ξέρω για παλιότερα αλλά από τότε που άρχισα εγώ να σε ακούω έχεις βελτιωθεί σίγουρα! :) Άντε και να τα χιλιάσεις!!! :D Ευχαριστώ φίλε. Και σε εμένα άρεσε. Πάντως Πάνο, άλλαξες πάλι τον ήχο σου ή είναι ιδέα μου; Είναι ο ήχος του ενισχυτή, με μισό gain και το πρώτο μισό είναι με κατεβασμένο το volume και με high pass filter.Όλο στον neck παιγμένο. Να είσαι καλά. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση