Προς το περιεχόμενο

E-MU B3 demo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραίο

(Πάνω που είχα αρχίσει να αναρωτιέμαι "που χάθηκαν οι κιμπορτιστες του ΝΟΙΖ")

κάνουμε πρόβες έχουμε και δουλειές :P (ήταν μια λογική απάντηση το 2007 ας πούμε...)

καιγόμαστε με καινούργια μπλιμπλίκια ή σχολούμαστε με αναπάντητα παλιά.....ας πούμε εγώ τώρα ψάχνω πως συνδέεται το m3 με το radias.... άσε έχουμε και εμείς τα προβλήματά μας φίλος! ;D 8)

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κάνουμε πρόβες έχουμε και δουλειές :P (ήταν μια λογική απάντηση το 2007 ας πούμε...)

καιγόμαστε με καινούργια μπλιμπλίκια ή σχολούμαστε με αναπάντητα παλιά.....ας πούμε εγώ τώρα ψάχνω πως συνδέεται το m3 με το radias.... άσε έχουμε και εμείς τα προβλήματά μας φίλος! ;D 8)

Ωραιος συνδιασμος korg  ;) να πω καλορυζικο?

Ωραία προβλήματα!! Τώρα τελευταία σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω να προβληματιζομαι και εγώ με τα θεματα σας.

Φτιάξτε βρε σεις ενα νήμα: ποιο synth ειναι η καψούρα σας? (κατα το ποιος ενισχυτης/κιθάρα/pedal etc) να γουσταρομεν και μεις που κουβαλάμε μαόνια, κελεμπεκια και παλίσσανδρους, χωρίς ούτε ενα φωτακι πάνω τους...

(Αν και ειμαι σίγουρος οτι θα υπάρχει ήδη)

όχι φίλε μου foxx που τέτοια τύχη έχω κολλήσει εκεί με το m50 σε κάποια στιγμή όμως θέλω να την κάνω αυτή την αναβάθμιση αν και πλησιάζει δεκαετία το radias... απλώς καιγόμουνα με τα manuals ;D

Dinosp άστους εκεί που ησυχάσανε με τα moog & τα αναλογικά μη ξαναρχίσουνε πάλι... έρχεται και μεγάλη εβδομάς θα πάω σε καμιά σπηλιά για νηστεία.... να μην έχει κ ρεύμα ;D

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου