doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Εχω το cubase 5 και γραφω με τον εξης τρόπο Κιθάρα--->sansamp tri-ac--->line6 tone port ux2 και με Usb στο laptop Oταν γράφω ακούω κανονικα τον ηχο της κιθάρας,αυτό που γράφετε ομως ειναι ο ήχος με πολυ παραμόρφωση. :o Καμια λύση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alabliri Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 ζεις ενα δραμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 6 Απριλίου 2014 ζεις ενα δραμα οχι εντάξει την βρηκα την άκρη το insert state την έκανε την ζημια. όλα καλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Άλλη ερώτηση ;D Σε ένα κανάλι έχω φορτώσει ενα Backing Track,σε άλλο κανάλι κιθάρα ,πως κάνω την μίξη-ηχογράφηση, για να κάνω export το Mixdown? Το cubase 5 εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Εμ, πώς κανεις τη μιξη;;; Κοιτα, πηγαινε Project->export audio mixdown. Μετα, (ή πριν) εχεις σκεφθει να ριξεις και μια ματια στο manual ;) ; Γιατι δεν ξεκινας με κατι πιο απλο; Το προγραμμα πχ audacity κτλ; Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Εμ, πώς κανεις τη μιξη;;; Κοιτα, πηγαινε Project->export audio mixdown. Μετα, (ή πριν) εχεις σκεφθει να ριξεις και μια ματια στο manual ;) ; Γιατι δεν ξεκινας με κατι πιο απλο; Το προγραμμα πχ audacity κτλ; Το export mixdown Το έχει στην καρτέλα Files όχι στο project Δεν ειναι γνήσιο το cubase Αλλα προφανώς γι αυτο που θέλω μάλλον μια χαρα ειναι το audacity ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 ;) και καθαρισες Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 Το export mixdown Το έχει στην καρτέλα Files όχι στο project Δεν ειναι γνήσιο το cubase Αλλα προφανώς γι αυτο που θέλω μάλλον μια χαρα ειναι το audacity ;) Λυπαμαι αλλα την πατησες... ;) Να κλειδωθει το θεμα παρακαλω :D " [color=red][i]Δεν επιτρέπεται η προώθηση και αναζήτηση πειρατικού λογισμικού και μουσικής ή οτιδήποτε άλλο παραβαίνει τον νόμο, μέσα από τη σελίδα[/i][/color]." think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2014 ;) και καθαρισες Ενω παίζω πανω στο backing track και ακουω κανονικα με μηδανικο latency,στην αναπαραγωγη η κιθάρα μένει λιγο πισω ??? Αυτο δεν συνεβαινε με το cubase! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση