Προς το περιεχόμενο

Κιθάρες / οργανα ως χειραποσκευές - ξεχάστε το!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

συγκεκριμένα η aegian με έχει σώσει άπειρες φορες, εκτος από το σκηνικό που ανέφερα όταν έφυγε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο δεν μπορούσα ούτε να σκεφτώ και με πήρανε τα κλάματα κάπου στο duty free με αποτέλεσμα να χάσω το αεροπλάνο και να μην έχω φράγκο επάνω μου, με στείλανε με το επόμενο αεροπλάνο το ίδιο απόγευμα αλλα στην αθηνα αντί για θεσσαλονίκη χωρίς να με χρεώσουνε κλπ, μια άλλη φορα όταν το ίδιο πρόσωπο είχε το "ατύχημα" από τον πανικό μου έχασα το διαβατήριο στο αεροδρόμιο και πάλι με βάλανε στην πτήση τις επομενης μέρας χωρίς χρέωση, κάπου εδώ να πούμε ότι δεν είχα σχεδόν καθόλου λεφτά επάνω μου και έπρεπε να τρέχω πρεσβεία να βγάλω κάτι σαν διαβατήριο μιας χρήσης! έμεινα στα παγκάκια του αεροδρομίου όλη νύχτα και μετά από oooolo αυτό με ρώτησε ο υπάλληλος θέλετε παράθυρο?? τι να του πεις? πάντως εκτος αυτών τον νέων μέτρων τις εταιρίας μπορώ να πω ότι για εμενα ήταν η no1!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Λοιπόν η κιθάρα πέρασε μόνο με μια ερώτηση (τι ειναι αυτό; )

Έχω boarding card και για την επόμενη πτήση προς Αθήνα.

Τώρα βέβαια δεν έχω ούτε κατσαβίδι ούτε βαλίτσα με ρούχα καθώς τα τσέκαρα μέχρι Αθήνα.

Hasta luego y hasta la Victoria secret σύντροφοι.

Λοιπόν η κιθάρα πέρασε μόνο με μια ερώτηση (τι ειναι αυτό; )

Έχω boarding card και για την επόμενη πτήση προς Αθήνα.

Τώρα βέβαια δεν έχω ούτε κατσαβίδι ούτε βαλίτσα με ρούχα καθώς τα τσέκαρα μέχρι Αθήνα.

Hasta luego y hasta la Victoria secret σύντροφοι.

Ωραία! Ποια πτηση ήταν αυτή; (εταιρία / διαδρομή;)

Εγώ μόλις μίλησα και τρίτη φορά με πολύ σθένος με όπλο αυτό εδώ :

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?type=TA&language=EN&reference=P7-TA-2014-0092

Και της εξήγησα (σε λίγο έντονο ύφος στην αρχή, μετά το κατάλαβε και ηρεμήσαμε και οι δύο) ότι η aegean δεν ειναι πάνω από τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Μού έδωσε ένα email ( [email protected] ) και ένα τηλέφωνο ( 2106261921

) να μιλήσω από αυριο.

Δεν αμφιβάλλω ότι στο αεροδόμιο συνήθως όλα πάνε λάδι, αλλά και για το τυπικό της υπόθεσης...

Ίσως να πρέπει να στείλουμε κανα ψήφισμα από το noiz χαχαχ :)

@randy_rhoads : Για την μεταχείριση της aegean : :) . Για τα υπόλοιπα :(

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

• Moderator

Ναι σήμερα μόνο Swiss. Αυριο θα επιχειρήσω να τη βάλω σε πτήση της Aegean.

Μου έβαλαν ενα sticker που δεν έβαλαν στην άλλη χειραποσκευή.

Κλείνω - μένω από μπαταρία  ;D

Η φωνή του νοιζ ακούστηκε και στην Ευρώπη!

(οκ μπορεί να είναι και άλλοι μουσικοί πανευρωπαϊκά που έχουν θέμα, αλλά στανταρ διαβάζουν και αυτοί νοιζ)

http://www.telegraph.co.uk/news/aviation/9662516/Musicians-have-won-a-major-victory-over-airlines.html

Για να δούμε (αν) πότε θα ισχύσει..

ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ..

Η φωνή του νοιζ ακούστηκε και στην Ευρώπη!

(οκ μπορεί να είναι και άλλοι μουσικοί πανευρωπαϊκά που έχουν θέμα, αλλά στανταρ διαβάζουν και αυτοί νοιζ)

http://www.telegraph.co.uk/news/aviation/9662516/Musicians-have-won-a-major-victory-over-airlines.html

Για να δούμε (αν) πότε θα ισχύσει..

Βασικά εγώ αντέγραψα από αυτούς...  ;D Για να δούμε!

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

• Moderator

Λοιπόν η κιθάρα πέρασε -χωρίς κουβέντα- απο το check in της Aegean στην πτήση για Ηράκλειο. Τζάμπα κουβάλαγα το κατσαβίδι.  ;D

Λοιπόν η κιθάρα πέρασε -χωρίς κουβέντα- απο το check in της Aegean στην πτήση για Ηράκλειο. Τζάμπα κουβάλαγα το κατσαβίδι.  ;D

Άντε, καλο Πάσχα

Καλά...εάν ήμουν αεροσυνοδος και σε έβλεπα -2μετρα μποι και 165 κιλά-...και φούντες θα σε άφηνα να περάσεις ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου