Indiana Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Κελεσίδης κι από εμένα. Και βάλε και +3 άτομα φίλους μου που πάνε κι αυτοί σε αυτόν κι απλά δεν είναι στο forum να στο πουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 χαχα ευχαριστώ παιδιά! έκλεισε λοιπον! το μόνο που μένει είναι να μαζέψω ένα καλό budget ;D I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rage Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2014 χαχα ευχαριστώ παιδιά! έκλεισε λοιπον! το μόνο που μένει είναι να μαζέψω ένα καλό budget ;D Μονο Κελεσιδης στη Λαρισα παιδες! :) http://i191.photobucket.com/albums/z109/rageop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2017 τωρα που ο Κελεσιδης εχει φυγει πια απο Λαρισα ,ποιος ειναι ο καταλληλοτερος για service κ αλλαγες μαγνητη στην Λαρισα? ο Καρατζιος τι λεει? Βοηθεστε φιλοι Λαρισαιοι. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2017 Kαράτζιος. Ναι. Απλά να του πεις επακριβώς τι θέλεις, να τα γράψεις κάτω με ακρίβεια διότι εχει πολλή δουλειά μερικές φορές και θα μπερδευτεί. Πχ φρόντισε να του πεις ποιος μαγνήτης πάει που :P Θα σου κάνει καλή δουλειά όμως. Εγώ εκεί πηγαίνω. Not disappointed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 13 Απριλίου 2017 Kαράτζιος. Ναι. Απλά να του πεις επακριβώς τι θέλεις, να τα γράψεις κάτω με ακρίβεια διότι εχει πολλή δουλειά μερικές φορές και θα μπερδευτεί. Πχ φρόντισε να του πεις ποιος μαγνήτης πάει που :P Θα σου κάνει καλή δουλειά όμως. Εγώ εκεί πηγαίνω. Not disappointed σε ευχαριστω πολυ. :) οκ,θα την παω επιτηδες μετα τις γιορτες μπας κ αραιωσει λιγο και η δουλεια. Καλο Πασχα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση