Johnny.T Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Δεν έχει σχέση με το πρώτο συνθετικό αλλά σιγουρα έχει σχέση με το δεύτερο σε ένα από τα πιο ατόφια λαιβ που άκουσα τεέυταία.Το κοινό είναι μετρημένο στην παλάμη του χεριού. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Ρε Γιώργη, μην τον χώνεις τον άνθρωπο σε άσχετο θρεντ. Άνοιξε ένα θέμα για πάρτη του και μόνο, αφού το αξίζει. ;) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Μη βαρας ρε Χαρη .Οντως αυτό το λαιβακι μαμει.Kατσε να βάλω και κανα κοριτσακι να ρθουμε στα ισα μας I said no no no!!! If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Δεν έχει σχέση με το πρώτο συνθετικό αλλά σιγουρα έχει σχέση με το δεύτερο σε ένα από τα πιο ατόφια λαιβ που άκουσα τεέυταία.Το κοινό είναι μετρημένο στην παλάμη του χεριού. Εγώ δεν το ξέρα. Μαμάει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Ναι είναι φοβερο Λαιβ φιλε μου.Ανεβασα αυτό το βιοντεακι στο youtube για να μπορω να το ποσταρω .Αν θες όλο το λαιβ μπορω να σου στειλω το λινκ σε πμ και το κατεβασεις ενα ενα κοματι απο το μποξ. Αξιξει, αυτή η περιοδο του Link Wray είναι η πιο παραγνωρισμενη και η πιο ωραια .Σε αυτο το λαιβ τρια ατομα κανουν πολυ φασαρια και το σχημα ειναι κουμπομενο ιδανικα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Ναι είναι φοβερο Λαιβ φιλε μου.Ανεβασα αυτό το βιοντεακι στο youtube για να μπορω να το ποσταρω .Αν θες όλο το λαιβ μπορω να σου στειλω το λινκ σε πμ και το κατεβασεις ενα ενα κοματι απο το μποξ. Αξιξει, αυτή η περιοδο του Link Wray είναι η πιο παραγνωρισμενη και η πιο ωραια .Σε αυτο το λαιβ τρια ατομα κανουν πολυ φασαρια και το σχημα ειναι κουμπομενο ιδανικα. Δεν πειράζει, μου άρεσε που άκουσα κάτι , έτσι απλά αναπάντεχα. Thanx anyway. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 δεν ξέρω αν ήδη ποστάρατε αλλά.. Shirley Manson από Garbage... και ακούστε το λόγο τις σχετικά με τις γυναίκες που ροκάρουν πριν πει το "Sex is not the enemy" I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Ποτέ δε μου άρεσαν οι Maiden,αλλά νομίζω ότι εδώ είμαστε αναφορικά με το παρόν thread! ;D https://www.youtube.com/watch?v=dfZqJLffA84 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Tα βλέπω μπιλ,συνφωνώ σε όλα. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση