rigo1981 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Γεία χαρά σε όλα τα παιδία του Site. Είμαι στη φάση του να αγοράσω Midi Keyboard και θα ήθελα τα φώτα σας κυρίως για το ποια ειναι τα καλύτερα οσο αναφόρα την ευαισθησία των πλήκτρων. Προσανατολίζομαι προς πιο οικονομικές λύσεις όπως αυτές της M-Audio αλλά θα ήθελα κάποιες γνώμες προτού καταλήξω σε κάποια αγορά. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ggsaxman Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Πιστευω οτι η νεα γενια των ReMote LE της Novation ειναι μια πολυ καλη λυση,γιατι και καλα χαρακτηριστικα εχουν και καλη αισθηση στο παιξιμο (ημιβαρυκεντρισμενα).Εγω εχω το παλιοτερο ReMote 61 και αν εξαιρεσω το προβλημα με τη USB επικοινωνια που εχει,ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JM Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Αγορασα προσφατα το M-Audio Keystation 49e και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.. Καλο ειναι ομως να μας πεις ποσα λεφτα διαθετεις, αν θες να εχει το keyboard faders, knobs κτλ. Υπαρχουν αρκετοι εδω που θα σε κατατοπισουν για να κανεις "σωστη" αγορα.. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rigo1981 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Σκεφτόμουν γύρω στα 200-25- ευρώ αλλά είμαι τελείως αρχαριος με τα midi και δεν ξέρω ποία είναι τα ακρως απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να κοιταξω κατα την αγορά οπότε ακούω γνώμες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath25 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 πουλαω το midi evolution mk449c αν ενδιαφερεσαι με τισ ζελατηνες ειναι ρηχτου ενα ματι αν θες το ασημι :) http://www.antonypath.com/fotos/My%20Home%20Studio/Original/Taxis%20Kai%20Ithiki.JPG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2006 BTW Nice site...... ΡΕ παίδες να ρωτήσω ... Η φτηνή σειρά της M-audio το 61αρι....Λέει τπτ...? Εχω συνηθίσει το touche (πσσσσσσσ...και γαλλικό ο νεμο...:lol:) του Juno-D και φοβάμε μήπως το κλαβιέ τους είναι πολύ ελαφρύ....(καλά όχι ότι το juno φημίζεται για το κλαβιέ του...:lol:)..... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musictech Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2006 Πηγαινε και κοιτα τα καινουργια axiom της m-audio..ειναι απο τα καλυτερα που εχω παιξει..αν οχι το καλυτερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentient Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Το BEHRINGER UMX-61 λέει τίποτα ρε παίδες? http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=3885 Η τιμή πάντως είναι πολύ δελεαστική... 180 € με δώρο usb καρτα ήχου!! (τι κάρτα έχει γνωρίζει κανείς?) Τι γνώμη έχετε? Βρίσκομαι και γω σε αναζήτηση midi keyboard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2006 Ειμαι κατοχος ενος miditech clavie με φιλτρα,knobs κτλ.Επειδη ειμαι short of space το κακομεταχειριζομαι αρκετα...Μεχρι τωρα δε μασαει μια!Αρκετα καλη και φθηνη επιλογη(για μενα τουλ.που δεν ασχολουμαι πιο σοβαρα σαν κι εσας)!Το χα αγορασει 150 ευραιους(bon studio).Aν εισαι απλα για να πειραματιστεις πηγαινε σε κατι φθηνο.Αλλιως.. ΤΣΙΜΠΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ AntonyPATH! Πρεπει να μαμαει! :wink: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση