Dinosp Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Βαλε και τιποτα πανω στη φωτια να φαμε. Ξεροσφυρι το τσιπρο? ;D Εχομεν στραγαλια... Ωραίες ιστορίες και φωτογραφίες, μάγκες Σκέφτομαι τι να διαλέξω για υπογραφή Το "Όλα είναι βλουζ, τα πάντα" ή το "Ωρε διν'κους? Βαρα το μπιμ, μολις χτυπαει το ποδαρ' καταΐ" Το δεύτερο μου παει πιο πολυ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Ο Σπάιρους είναι δικός μας άνθρωπας το ήξερα απ' όταν το πρωτοείδα λαίμαι............κι ας είναι μέταλλος ;D ;D ;D Βρε Σπάιρε, δεν έχω καμιά αντίρρηση να μη βάλω μετρονόμο, όπως ορθώς λες, αλλά τη σήμερων που θα γράψω πχ φωνές, θα κρατάω άλλο τέμπο και την επαύριον άλλο στις μπουθάρες και πάει λέγοντας με κάθε όργανο..........ο χορευτής και η μπάντα με λείπει, α ναι, το τραγούδ, ξέχασα του τραγούδ ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Ακου κι ενα μπερατι ηπειρωτικο (υπαρχουν και παραλλαγες σε αλλες, περιοχες,μακεδονια θεασσαλια) για να δεις απο ρυθμο τι παιζει. Μετρα, ισχυρα-ασθενη αντε γεια, και σταθεροτητα τσιου. Αντε και το αγαπημενο μου τραγουδι μου απο μικρος. (Προσεξε τους στιχοι, pure blues, θα μπορουσε να τους τραγουδαει ενας μαυρος σκλαβος στις φυτειες, βλεπωντας τον λευκο αφεντη του) http://www.youtube.com/watch?v=OwyNgRhHs48 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Το 2ο και το 3ο βίντεο ειναι μαλλον τα ίδια Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν ακούσαμε και το αγαπημένο σου, ωρε delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Βρε Σπάιρε, δεν έχω καμιά αντίρρηση να μη βάλω μετρονόμο, όπως ορθώς λες, αλλά τη σήμερων που θα γράψω πχ φωνές, θα κρατάω άλλο τέμπο και την επαύριον άλλο στις μπουθάρες και πάει λέγοντας με κάθε όργανο.......... Εμ χμμμ... συγνώμη για την παρεμβολή, αλλά μήπως οσονούπω πρέπει να μελετήσω Ηπειρώτικα; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Εμ χμμμ... συγνώμη για την παρεμβολή, αλλά μήπως οσονούπω πρέπει να μελετήσω Ηπειρώτικα; Νομίζω ;D ;D ;D Αυτό με το Ζμάντακα, έχε υπόψιν Σπάιρους πως είναι γραμμένο για μένα, που το επίθετό μου είναι Μαντζάκος ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Νομίζω ;D ;D ;D Μάλιστα... μάλιστα... ΟΚ λοιπόν, αναμένω με ενδιαφέρον. Τα Ηπειρώτικα είναι από τα αγαπημένα μου δημοτικά- σε αντίθεση με τα νησιώτικα που μου προκαλούν... ναυτία ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Μάλιστα... μάλιστα... ΟΚ λοιπόν, αναμένω με ενδιαφέρον. Τα Ηπειρώτικα είναι από τα αγαπημένα μου δημοτικά- σε αντίθεση με τα νησιώτικα που μου προκαλούν... ναυτία ;D Γι αυτό με ανέχεσαι ακόμη ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Βρε Σπάιρε, δεν έχω καμιά αντίρρηση να μη βάλω μετρονόμο, όπως ορθώς λες, αλλά τη σήμερων που θα γράψω πχ φωνές, θα κρατάω άλλο τέμπο και την επαύριον άλλο στις μπουθάρες και πάει λέγοντας με κάθε όργανο..........ο χορευτής και η μπάντα με λείπει, α ναι, το τραγούδ, ξέχασα του τραγούδ ;D Τραγουδα πρωτα και μετα βαλε τα οργανα ;D Το 2ο και το 3ο βίντεο ειναι μαλλον τα ίδια Όχι τίποτα άλλο αλλά δεν ακούσαμε και το αγαπημένο σου, ωρε delta το διορθωσα 8) Ειναι κι αλλα, αλλα αυτο ειναι το πρωτο που μου εκανε εντυπωση πιτσιρικος. Μ'αρεσουν πολυ τα πιο αρχαια ηπειρωτικα. Τα πολυφωνικα. Αυτα πρεπει να ξεκινησαν να τα λενε στις σπηλιες μαζεμενοι, νεαντερταλ ηπειρωτες. Τα κλαρινα και τα βιολια μπηκαν τωρα τελευταια στα Ηπειρωτικα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Το θέμα αυτό εντός ολίγου θα αυτοκαταστραφεί.........πριν πέσει στα χέρια του οχτρου Βαρελινέζου και μας αρχίσει στα ''Τουρκαλβανοί, βλακάνιοι, γιούφτοι, χωριάτες'' ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση