soulseller Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Orange Rockerverb 50. Εϊναι πολλά τα λεφτά Άρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Το απωθημενο μου ειναι ο Matchless Independence ενω εχοντας ακουσει τον Bad Cat Cub II δε με χαλαγε καθολου καποιο μοντελο της εταιρειας με αντιστοιχο καθαρο καναλι. Ο Tone King Ιmperial ειναι το πιο παλιο απωθημενο μου, ειδικα η περσινη Anniversary εκδοση, αλλα ειμαι καλυμενος σε αυτον τον τομεα. Επισης ενας AC15/30 Handwired (ή point to point κλωνος), ενας τετοιος ενισχυτης ειναι και η πιο πιθανη περιπτωση να προστεθει στους ηδη υπαρχοντες. Παντως και κανεναν να μη παρω αυτοι οι δυο και τα πεταλια μου καλυπτουν τις αναγκες μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Orange Rockerverb 50. Εϊναι πολλά τα λεφτά Άρη.. Ααααααχχχχχ...πόσο σε καταλαβαίνω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Mesa Boogie Mark IIc+ !!! Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Είναι πολύ ωραιος ενισχυτής, ψάξτε βρείτε τους. Έξω τους βρίσκεις τζάμπα για αυτό που σου προσφέρουν. Με ένα σετάκι NOS λάμπες κελαηδάνε. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 αυτο.. και αυτο για τα γηρατεια!!!!!!! metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Εγώ έκλεισα στο θέμα ενισχυτή! Δεν το είχα πολυψάξει αλλά απο τότε που έκατσε o Gretsch Variety που είναι ουσιαστικά ο Golden Melody σε 3χ10 http://www.victoriaamp.com/amplifiers-2/ δεν νομίζω οτι θα τον αλλάξω με κάτι. Ευχαριστω το SF για την άμεση απάντηση (και πρόλαβα και καβάντζωσα) όταν ρώτησα τι φρούτο είναι τούτο.... Τυχερέ, πραγματικά σου έκατσε ευκαιρία. :) Μπράβο! Να τον χαίρεσαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Πολυ ωραιο θεμα! Εδω και καιρο ψαχνω καποιον ενισχυτη να καψουρευτω, αλλα κατι οι αφραγκιες, κατι ο jtm 45 by Mr Kourbis που υστερα απο ενα χρονο ακομα ανακαλυπτω, και δεν εχω καταληξει... Ισως καποιος lonestar, ή ενας deliverance 60..Χμμμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Μετα απο αυτο http://www.noiz.gr/index.php?topic=203199.0 Άρχισα να καψουρευομαι τους Victoria To gas δεν εχει τελειωμό, μάγκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panz Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2014 arv100 kourbis, cameron atomica... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση