koronios Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Αυτό το Γ$@#$@ το friedman SS πότε θα το πάρω ? ??? moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Ενα ραδιόφωνο αντίκα παγκόσμιας λήψης Vega με το γνωστό ματάκι(φωτεινή ένδειξη οτι 'επιασες τον σταθμό τότε δεν υπήρχαν τα led). ;D Το πούλησε τότε ο πατέρας μου χωρίς να με ρωτήσει(είχε απηυδήσει ;D) ήταν ο πρώτος μου ενισχυτής, και είχα κάνει και μόντα! έκοψα το καλώδιο της κιθάρας έβγαλα το βύσμα και έβαλα 2 ''μπανάνες''(ακροδ) τις κάρφωσα πίσω στην υποδοχή και γκράααανκ, παραμόρφωνε κιόλας, μια λάμπα εξόδου είχε,την έβλεπα από πίσω γιατί ήταν μισοανοιχτός ο δέκτης. Μ'αυτό έστειλα....μια γριά ;D(ήταν κακιά) μόλις χαμήλωνα την ένταση άκουγα τις κατάρες της!! το ράδιο ακουμπούσε στον τοίχο του διπλανού διαμερίσματος ήταν εξ'επαφής ;D Βρήκα μια παλιά ασπρόμαυρη φωτογραφία με το ράδιο και μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι είναι το Wega 819 made in germany έτος κατασκευής 1958? http://www.radiomuseum.org/r/wega_819.html https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι είναι το Wega 819 made in germany έτος κατασκευής 1958? Δεν είσαι ο πρώτος. ;) Και μια χαρά ήταν για τί είχε μια el84 και για μέσα στο σπίτι στα 3,5w ήταν μια χαρά. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Εγω την ιερη τριαδα την εχω αλλα επειδη ειμαι ενα καπιταλιστικο γουρουνι θελω και αυτους http://carramps.com/products/impala http://www.victoriaamp.com/amplifiers-2/ http://www.victoriaamp.com/amplifiers-2/ κι εγώ ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,....,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ,ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και στο τέλος θα φάω το ξύλο της αρκούδας απο την κυρά!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Εγω εχω ενα μικρο φετιχ με τους παλιους Sound City... Και το χειροτερο εινα οτι ειναι attainable...Αγγλια ζω, τους βρισκω ευκολα και σχετικα φτηνα. Το μονο που με κραταει ειναι η...βλακεια του να εχεις ενα τετοιο γομαρι σε ενα μικρο διαμερισματακι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
efthimispapadop Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Fender 65Twin Reverb Fender 65 Deluxe Reverb Fender 57 Bandmaster Fender 59 Bassman LTD Vox AC30 C2X Blue Bulldog Marshall MR1974X Go with your heart, follow the flame! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 The one i have The one that i can't have......... Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
torgar Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Γεια σας και απο μενα. Το συγκεκριμενο thread εθιξε μεγαλο φετιχ. Λοιπον για μενα ειναι οι εξης: Bogner Ecstasy (τον ειχα δοκιμασει στο Διαμαντοπουλο πριν καποια χρονια και ειχα παθει σοκ) Diezel Herbert (την ιδια εποχη στον Κουρμπη αλλα οχι με δικη μου κιθαρα σοκ επισης) Soldano SLO100 (Το απολυτο φετιχ απλησιαστος στη τιμη κυριολεκτικα τον ειχα ακουσει στο guitar store κοντα στα Εξαρχεια μαζι με μια καμπινα Mesa Boogie 2x12. Πανε σχεδον 6 χρονια απο τοτε κι ακομα να ξεπερασω το πολιτισμικο σοκ) Παρ ολα αυτα ημουν πολυ τυχερος κι απο 1 ανταλαγη επεσε στα χερια μου ενας Carvin Legacy VL212 ο οποιος μετα απο προσφατο service και την αγορα ενος digitech delay σπερνει! Υ.Γ.SLO100 ομως δεν ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Και το χειροτερο εινα οτι ειναι attainable...Αγγλια ζω, τους βρισκω ευκολα και σχετικα φτηνα. Το μονο που με κραταει ειναι η...βλακεια του να εχεις ενα τετοιο γομαρι σε ενα μικρο διαμερισματακι :P Σε καταλαβαίνω απόλυτα. ;D Και σε μεγάλο διαμέρισμα είναι δώρον-άδωρον τέτοιο γομαράκι. Από την άλλη, ο sleeper (για την Ελλάδα) Echolette M40 είναι vintage, φουλ λάμπα, ωραίος ήχος και τον πας παντού. ;) Αν δεν τα έχει αλλαγμένα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, θέλουν αλλαγή τα jack. Και έχει overdrive που σκοτώνει. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2014 One's too many and a hundred ain't enough... ;) The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση