John K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Είπα να ανοίξω αυτό το θέμα μόνο και μόνο για ανταλλαγή απόψεων και να βγάλουμε προς τα έξω τα κρυφά μας απωθημένα... ;D ;D ;D!!!! Το GASing δεν έχει γιατρειά... ::) ::) Mine παίδες... και Τι να κάνω θέλω καθημερινά την Βιταμίνη C μου..!!!! Cheers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Όλοι! ;D Γι'αυτό πήρα το Axe Fx Ultra! (παραλαμβάνω αύριο πρωί) *Πέρα απ'την πλάκα,ο αγαπημένος μου ενισχυτής είναι ο Bogner XTC και δεύτερος ο Bogner Shiva! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 MAN καλορίζικο και καλόπαιχτο...!!!! Bogner EEEεεε????!!!!! Α εσύ δεν συμβιβάζεσαι...!!!!! Και πολύ καλά κάνεις! Υ.Γ. Κάνα review του Fractal θα παίξεί???!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 MAN καλορίζικο και καλόπαιχτο...!!!! Bogner EEEεεε????!!!!! Α εσύ δεν συμβιβάζεσαι...!!!!! Και πολύ καλά κάνεις! Υ.Γ. Κάνα review του Fractal θα παίξεί???!!! Σ'ευχαριστώ!! Η αλήθεια είναι ότι με το που τους άκουσα από κοντά δεν ήθελα κάτι άλλο από ενισχυτές,αλλά έβγαινε σύνολο κοντά στα 6k οπότε δεεεεεεν...! ;D Θα γίνει αναλυτικότατο review στα μέσα Ιουνίου που θα έχω μια αρκετά καλή εικόνα του μηχανήματος,γιατί πλήρη εικόνα δεν έχει κανείς ακόμα,μόνο ο δημιουργός του,ο Cliff Chase! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Σωστός...!!! Αναμένουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Κάποτε έψηνα να πάρω τον TubeMeister 18 αλλά δεν τον πήρα... :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisMasterKey Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Mesa Boogie Lone Star Special :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Mesa Boogie Lone Star Special :P :P :P +100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2014 Mesa Boogie Lone Star Special Εγώ τον... έκανα δικό μου. :D Δυστυχώς χωρίς την ασορτί καμπίνα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση