Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Η Καιτοι Γαρμπεί παίζει να είναι ο ορισμός του τίποτα 1.Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τραγουδιστρια 2.Ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ και καθολου ψωνιο (ευγενεστατος ανθρωπος με ηθος και αψογη συμπεριφορα) 3.Εχει πει ΠΟΛΛΑ ωραιοτατα ΛΑΪΚΑ τραγουδια με ΤΡΟΜΕΡΗ επιτυχια 4.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα 5.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα 6.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα ;D τωρα αν ολα αυτα ειναι..τιποτα...εσυ ξερεις... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 4.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα 5.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα 6.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα Ο,τι πιο εύστοχο έχω διαβάσει για το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Ο,τι πιο εύστοχο έχω διαβάσει για το θέμα. Ο,τι πιο εύστοχο έχω διαβάσει για το θέμα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Είχατε δεν είχατε πάλι στα μπούτια το γυρίσατε. Ου κύριοι. Ου. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 2.Ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ Όταν το photoshop απουσιάζει δύσκολα.. Εντάξει το έγραψες και με κεφαλαία,παραλίγο να φύγω από την καρέκλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Πρόλαβα κι άκουσα την πρώτη εκτέλεση (του Ζερβουδάκη) κι έχω να πω ότι μου φάνηκε πολύ ρηχό μουσικά για να το πούμε λαϊκό σαν αυτά του Πάνου και του Τσιτσάνη. Ομολογώ ότι στίχο δεν πρόσεξα. Οπότε, προς τί όλη αυτή η πρεμούρα ; αφού το κομμάτι κλείνει το μάτι στις πίστες... Πολύ πιθανό θα ήταν να μετάνιωνε που το έγραψε αν το έγραψε, φυσικά, ο ιδιος- δεν γνωρίζω- αλλά τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά, κι ως εκ τούτου φαιδρά. Ας κάνουμε και λίγη αυτοκριτική. Στεφανίδης Μιχάλης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 1.Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τραγουδιστρια Από ποια άποψη; Πατάει σωστά στις νότες; Πολλοί το κάνουν αυτό. 2.Ειναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ Και...; 3.Εχει πει ΠΟΛΛΑ ωραιοτατα ΛΑΪΚΑ τραγουδια... Εδώ είναι περι ορέξεως. Προσωπικά δεν είναι αυτή η άποψή μου για το ωραίο τραγούδι. ...με ΤΡΟΜΕΡΗ επιτυχια Καλά! Αν η επιτυχία σήμαινε ποιότητα, τότε το σκυλάδικο θα ήταν ποιότητα και η ποιότητα σκυλάδικο... :P 4.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα 5.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα 6.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα Και...; Και...; Και...; Εκτός και αν τα πόδια κάνουν την μουσική... Συμπέρασμα; Τι έχει προσφέρει στην μουσική, που είναι το αντικείμενό της, πέρα από ορισμένα ανούσια χιτάκια; ΤΙΠΟΤΑ! Βέβαια μπορεί να είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, αλλά μουσικά αυτό δεν λέει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Από ποια άποψη; Πατάει σωστά στις νότες; Πολλοί το κάνουν αυτό. Φυσικα και δεν παταει μονο σωστα τις νοτες,ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τραγουδιστρια απο καθε αποψη (φραζαρισμα,ρυθμος,ηχοχρωμα,ΕΡΜΗΝΕΙΑ) Εδώ είναι περι ορέξεως. Προσωπικά δεν είναι αυτή η άποψή μου για το ωραίο τραγούδι. ακριβως. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 4.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα 5.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα 6.Εχει τα ωραιοτερα ποδια στην Ελλαδα Επιβεβαιωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2014 1.Ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ τραγουδιστρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση