pasant Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Γεια σας κι απο μενα, βρηκα λιγακι χρονο επιτελους και ειπα να κανω την πρωτη μου αποπειρα για ηχογραφηση. Καθε καλοπροαιρετο σχολιο ειναι ευπροσδεκτο (θετικο κι αρνητικο) για το παιξιμο, το βιντεο, τον ηχο κτλ... ;) Ευχαριστω Εγραψα με digitech rp500 απ ευθειας στον υπολογιστη και η επεξεργασια εγινε με το reaper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Αγαπημένο μου τραγούδι... Εκτέλεσες πολύ ωραία το σόλο και ο ήχος ήταν πολύ καλός! :) Το μόνο που ήθελε πιστεύω είναι λίγο πιο δυνατά τη σόλο κιθάρα για να ακούγεται καλύτερα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pasant Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Αγαπημένο μου τραγούδι... Εκτέλεσες πολύ ωραία το σόλο και ο ήχος ήταν πολύ καλός! :) Το μόνο που ήθελε πιστεύω είναι λίγο πιο δυνατά τη σόλο κιθάρα για να ακούγεται καλύτερα. ;) Κι εμενα ενα απο τα αγαπημενα μου... Ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Ενα μεγαλο μπραβο σου φιλε μου. Καλη συνεχεια ευχομαι. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pasant Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Ενα μεγαλο μπραβο σου φιλε μου. Καλη συνεχεια ευχομαι. Ευχαριστω πολυ gregg!! Τωρα που αρχισα θα ανεβασω κι αλλα στο μελλον, χρονος να υπαρχει και θεληση.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Μπράβο φίλε μου πολύ ωραίο και πολύ ωραίος ήχος λίγο πιό δυνατά όπως είπε και ο geodimitri ;) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pasant Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Μπράβο φίλε μου πολύ ωραίο και πολύ ωραίος ήχος λίγο πιό δυνατά όπως είπε και ο geodimitri ;) Σ΄ ευχαριστω kbasilis για το σχολιο! Να σαι καλα! Η αληθεια ειναι οτι τωρα που το λετε οντως θελει λιγακι πιο πανω η κιθαρα, απλα ηθελα οσο γινεται να ακουγεται ισορροπημενα με το backing track.. ;) Στο επομενο υποσχομαι να το βελτιωσω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Ωραίος ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pasant Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2014 Ωραίος ;) Ευχαριστω!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση