foxxx Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2014 Ενα πολυ ωραιο review απο Sonic Lab 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumpcut Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Γνωρίζει κάνεις αν υπάρχει κάπου στην Αθήνα να το δούμε και από κοντά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Audiomidi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumpcut Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jumpcut Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2014 Δυστυχώς, ατυχία! Επικοινώνησα με το Audiomidi και το τελευταίο κομμάτι που είχαν για demo το πούλησαν πριν από μια βδομάδα και είναι άγνωστο το πότε θα το αντικαταστήσουν, οπότε αν ξέρει κάποιος κάποιο κατάστημα ή υπάρχει κάποιος μουσικός που το έχει και θα είχε την καλοσύνη να μου δώσει την ευκαιρία να το δω για λίγο από κοντά θα του είμαι ευγνώμων. Το όργανο με ενδιαφέρει πολύ, άλλα επειδή την έχω πατήσει ήδη μια φορά αγοράζοντας κάποια άλλα πλήκτρα διαδικτυακά χωρίς να τα έχω δοκιμάσει, προσπαθώ να μην μου ξανασυμβεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση