kwstas79 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Ltm15oUTXDw LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2014 "Να τη χαίρεσαι..." ;D ;D ;D (Ένας συμμαθητής και φίλος μου που από πιτσιρίκια κάναμε πλάκες ο ένας στον άλλο και σε άλλους ανυποψίαστους, μου το έστειλε το πρωί χωρίς να μου πει τίποτα περισσότερο. Εγώ ο μαλάκας στην αρχή νόμισα οτί ήταν πραγματικό και δεν μπορούσα να το πιστέψω... :-[ ;D Μετά όταν το ψαξα λίγο και έμαθα πως η κοπέλα που λέγεται Χαρά Κολα'ί'τη είναι εικαστικός, απόφοιτος της ανωτάτης σχολής καλών τεχνών(!) και οτί στην ουσία η "τραγουδίστρια" είναι μια περσόνα που αποτέλεσε μέρος της πτυχιακής της (!!!) και μάλιστα βαθμολογήθηκε με "ΑΡΙΣΤΑ" , έμεινα με το στόμα ανοιχτό... :o Παρακαλώ αν κάποιος την γνωρίζει προσωπικά, θα ήθελα να μου τη γνωρίσει... ;D) http://www.kathimerini.gr/711884/opinion/epikairothta/arxeio-monimes-sthles/mia-xwra-e8ismenh-sth-xydaiothta "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2014 To Monolith από Sylosis. Kαλός δίσκος αν και είμαι περίεργος που θα πάνε μετά από αυτό. Δεν εχει διαφορες μεγάλες από τον πρηγούμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2014 Ίσως και να ταίριαζε περισσότερο στα ηλεκτρονικά. Ίσως και όχι. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 τελευταια εχω ξεθαψει ολα την ακραια Ελληνικη σκηνη απο μεσα 90ς..τα ακουσματα της εφηβειας μου..ολα σχεδον σε βυνιλιο ή κασσετα,τα περισσοτερα first press. 8) rotting christ,horrified,uranus,kawir,naer mataron,obsecration,sarcastic terror,jackals truth,thou art lord,legion of doom ;D , sanctorum,necromantia,κτλ,κτλ επισης καθε Ιουνη με πιανει κ ακουω ολες τις παλιες δουλειες των In flames... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2014 Δισκάρα και κάτι λίγο πιο φρέσκο Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 επισης καθε Ιουνη με πιανει κ ακουω ολες τις παλιες δουλειες των In flames... χα! και μένα! ;D τώρα λιώνω το clayman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 χα! και μένα! ;D τώρα λιώνω το clayman δ-ι-σ-κ-α-ρ-α. 8) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2014 Ήταν ακραίο το παραδέχομαι, αλλά η Κρίση το έγραψε και το τραγούδησε για μένα,την ευχαριστώ. Καλά χριστούγεννα σε όλους και χριστός ασβέστη No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση