alderbody Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 ...κι εκεί που καθόμουν λέω "δε βάζω το orange squeezer πριν το Ross_DIY κλωνοι και τα δύο_ να δω τι θα βγεί?" και να τι βγήκε με μερικά overbubs, καναδυό loopες και κάτι ψιλά... ;D (53.4Μb σε wav: https://app.box.com/s/16o31698aabmzwq0lv33) απο κάτω σε εμπιθρί CompreSSeur.mp3 wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Ωραιότατο και πολύ ωραίος ήχος! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Να ανεβάζεις συχνότερα κύριε.Alderbody,σ'ωραίος! ;) 8) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Εσύ είσαι πολύ καλός!!!! :o Γιατί δεν έχω ακούσει κλιπς σου; ::) Που ήσουν...; ??? Γιατί δεν ανεβάζεις συχνότερα; :-X σε λίγο, με τόσες ερωτήσεις, θα σου ζητήσω εκκαθαριστικό, βιογραφικό και οικογενειακή κατάσταση :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ, παίδες. Κλιψ ανεβάζω συνήθως απο κατασκευές μου. Μουσικός δεν είμαι, μην τα μπερδεύουμε... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Ρε τι ωραίο που ήταν τούτο... Στο πρώτο άκουσμα μου έλειψε λίγο το μπάσο. Στο δεύτερο, καθόλου. :) Bravo! Μουσικός δεν είμαι Νομίζεις... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Στο πρώτο άκουσμα μου έλειψε λίγο το μπάσο. Στο δεύτερο, καθόλου. :) Βασικά το ρόλο του και καλά μπάσου έπαιξε η Jazzmaster με ένα ριφάκι που ακούγεται στο βάθος. Τα υπόλοιπα κιθαριστικά είναι Tele. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Μουσικός δεν είμαι, μην τα μπερδεύουμε... Αν δεν εισαι εσυ φιλτατε alderbody,τι να λεμε κι εμεις? Ωραιος ηχος,ιδιως στα καθαρα και γκρουβυ το παιξιμο. Cool! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2014 Πολύ ενδιαφέρον μπλέξιμο ήχων, κιθαρών, και riff. Πολύ ωραίος ήχος, πολύ ωραίο παίξιμο, cool και χαλαρό, δεν σε πνίγει παρ' όλο που είναι "πηχτό", είναι ουσιαστικό και "ζουμερό". :) Μουσικός δεν είμαι Που να 'σουν και μουσικός δηλαδή. ;D ;D ;D ;D Ανέβαζε λέμε κύριε! 8) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2014 παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! θα πρέπει να ψάξω τις λούπες που έχω για να τις ταιριάξω με κανα ριφάκι... θα σας κάνω και demo τα πετάλια μου. αυτά είναι... πενία τέχνας κατεργάζεται ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση