Προς το περιεχόμενο

All alone is how you die (new)

happydreamer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στρώθηκα και έφτιαξα από την αρχή το εν λόγω κομμάτι που είχα ανεβάσει αρκετά παλιότερα. Αληθινές κιθάρες, καλύτερα ντραμς, ένα "τακ" περισσότερη εμπειρία και ιδού το αποτέλεσμα...

Για πείτε...

all_alone_is_how_you_die_v3.mp3

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγαπητέ Happydreamer (που το ψευδώνυμο σου είναι προφανώς ευφημισμός) το τραγούδι σου δεν είναι κακό. Θυμίζει όμως υπερβολικά και πέραν του δέοντος Nirvana.

Από τεχνικής άποψης αρτιότατο.

ο χρόνος αρκετός 

Η προφορά σου θέλει λίγη δουλειά.

Αυτό το μικρό fill και το crash ανά δύο μέτρα στα κουπλέ είναι υπερβολή και γίνεται κουραστικό.

Η "γέφυρα" γύρω στο 3:12 (μετά το σόλο και πριν μπει πάλι το κουπλέ) δημιουργεί κοιλιά. Ή πρέπει να υποστηριχτεί καλύτερα για να έχει λόγο ύπαρξης ή να φύγει.

Το φινάλε θα μπορούσε άνετα να γίνει fade out με επαναλήψεις του ρεφρέν.

Αυτά με τη γκρίνια! ;D

Το κομμάτι είναι καλό και με λίγη δουλειά ακόμη θα γίνει εξαιρετικό.

Είναι ενδιαφέρον που εμένα δεν μου θύμισε Nirvana.

Something Wicked This Way Comes

Αγαπητέ Happydreamer (που το ψευδώνυμο σου είναι προφανώς ευφημισμός) το τραγούδι σου δεν είναι κακό. Θυμίζει όμως υπερβολικά και πέραν του δέοντος Nirvana.

Από τεχνικής άποψης αρτιότατο.

Nirvana; ??? Από ποια άποψη; Γενικά θυμίζουν πολλούς τα τραγούδια μου, αλλά για Nirvana δεν το χα καταλάβει  ;D. Όσο και αν το ακούω, αδυνατώ να καταλάβω με τι τρόπο θυμίζει Nirvana.

Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου και χαίρομαι που σου άρεσε!  :)

Η προφορά σου θέλει λίγη δουλειά.

Αυτό το μικρό fill και το crash ανά δύο μέτρα στα κουπλέ είναι υπερβολή και γίνεται κουραστικό.

Η "γέφυρα" γύρω στο 3:12 (μετά το σόλο και πριν μπει πάλι το κουπλέ) δημιουργεί κοιλιά. Ή πρέπει να υποστηριχτεί καλύτερα για να έχει λόγο ύπαρξης ή να φύγει.

Το φινάλε θα μπορούσε άνετα να γίνει fade out με επαναλήψεις του ρεφρέν.

Αυτά με τη γκρίνια! ;D

Είναι ενδιαφέρον που εμένα δεν μου θύμισε Nirvana.

Και η γκρίνια κάνει καλό μερικές φορές. :)

Θα συμφωνήσω σε αυτό που λες με το fill στα ντραμς. Δεν το είχα προσέξει μέχρι που το επεσήμανες.

Όσον αφορά την γέφυρα διαφωνώ. Δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να κάνει κοιλιά. Άσε που χρησιμεύει σαν εκτόνωση μετά από το σόλο και πριν την κορύφωση του τέλους. Θα ήταν απότομο να ξεκινούσα το κουπλέ αμέσως μετά το σόλο. Όμως θεωρώ οτι αυτό είναι υποκειμενικό και έχει να κάνει και με το πώς του κάθεται στο αυτί του καθενός.

Με το φινάλε είχα κι εγώ τις ενστάσεις μου (απέναντι στον εαυτό μου ;D), όμως τελικά κέρδισε αυτό για αδιευκρίνιστους λόγους...

Σ' ευχαριστώ πολύ κι εσένα!

Εμένα μου άρεσε. Πολύ καλή ιδέα!  :)

Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο Haris όσον αφορά την προφορά η οποία θέλει λίγη δουλίτσα. 

Εμένα μου άρεσε. Πολύ καλή ιδέα!  :)

Θα συμφωνήσω με τον φίλτατο Haris όσον αφορά την προφορά η οποία θέλει λίγη δουλίτσα. 

Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε μου! Αυτό με την προφορά με έχει προβληματίσει λίγο, καθώς είναι ίσως το μόνο πράγμα για το οποίο νιώθω σίγουρος. Χωρίς να θέλω να παινευτώ για αυτό, νιώθω πολύ άνετα με την προφορά μου. Δεν ξέρω. Ίσως κάτι δεν μου κατσε σε αυτό... ::)

Αυτό ακριβώς.

Το μπασοτύμπανο είναι το "αδύνατο" σημείο του.

Θα προτιμούσα άλλο ήχο (και παίξιμο) στα τύμπανα (δική μου άποψη βέβαια), αλλά βγάλ' τα λίγο πιο έξω, πιο μπροστά, μου φαίνονται λίγο πίσω και δεν δίνουν την ένταση που θα μπορούσαν.

Εμένα μου θυμίζει πολύ (ακόμα και ο τρόπος που τραγουδάς) HIM.

Πολύ καλό. :)

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Αυτό ακριβώς.

Το μπασοτύμπανο είναι το "αδύνατο" σημείο του.

Θα προτιμούσα άλλο ήχο (και παίξιμο) στα τύμπανα (δική μου άποψη βέβαια), αλλά βγάλ' τα λίγο πιο έξω, πιο μπροστά, μου φαίνονται λίγο πίσω και δεν δίνουν την ένταση που θα μπορούσαν.

Εμένα μου θυμίζει πολύ (ακόμα και ο τρόπος που τραγουδάς) HIM.

Πολύ καλό. :)

Έχεις δίκιο. Μετά από την τελική επεξεργασία, τα τύμπανα χάθηκαν.

Ναι ΗΙΜ κι εμένα μου θυμίζω, αν και έχω σταματήσει να ακούω καμιά 10αριά χρόνια τώρα.

Σ'ευχαριστώ πολύ και εσένα.

...αλλά βγάλ' τα λίγο πιο έξω, πιο μπροστά, μου φαίνονται λίγο πίσω και δεν δίνουν την ένταση που θα μπορούσαν.

Συμφωνώ απόλυτα..το μπάσο ανύπαρκτο.

-Επιπλέον η εκφραστική φωνή σου μπορεί να σταθεί καί διαπλανητικά.

-Αν δεν ακούσω έστω καί ένα κομμάτι με μιά γυναίκα δίπλα σου( όχι γιά μιά ζωή)

γιά δεύτερες ..θα σε κυνηγάω μιά ζωή!

;D

Nirvana; ??? Από ποια άποψη; Γενικά θυμίζουν πολλούς τα τραγούδια μου, αλλά για Nirvana δεν το χα καταλάβει  ;D. Όσο και αν το ακούω, αδυνατώ να καταλάβω με τι τρόπο θυμίζει Nirvana.

Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου και χαίρομαι που σου άρεσε!  :)

Φυσικά δεν παίρνω όρκο ούτε βάζω το κεφάλι μου κάτω από ένα πολύ αιχμηρό αντικείμενο προς υπεράσπισης της βασιμότητας της παρατηρήσεώς μου αλλά αφού το ξανάκουσα συνεχίζει να μου θυμίζει εντόνως Nirvana και ειδικότερα το come as you are.

ο χρόνος αρκετός 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου