Προς το περιεχόμενο

Σειρές που αξίζουν!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Αν σου αρέσουν οι παπικές ίντριγκες, τότε δεν μπορεί να μην έχεις δει τη σειρά The Borgias, την οποία επίσης κατάφερα και ξέχασα, αρκει να πω πως στο ρόλο του πάπα βρίσκεται ο κύριος Jeremy Irions, άλλη μια εξαιρετική σειρά

Ναι πραγματικά εξαιρετική σειρά. Την έχω δει αποσπασματικά και κάποια στιγμή πρέπει να την βάλω στο πρόγραμμα.

Πάντως ο Da Vinci ναι μεν έχει κάποια στοιχεία από τους Βοργίες, αλλά το πάει προς το πιο μυστηριώδες, χάρις στους «γιους του Μίθρα»- την μυστική αδελφότητα που παίζει μες την πλοκή και δίνει το φημολογούμενο (συνωμοσιολογικό) στοιχείο της ζωής του Da Vinci.

Α... από τα πιο «φρέσκα»- δεν ξέρω αν αναφέρθηκε- The Blacklist

Ένας τύπος που είναι ανάμεσα στους πιο καταζητούμενους στις ΗΠΑ, εμφανίζεται στο αρχηγείο του FBI από το πουθενά και παραδίνεται. Και τους αποκαλύπτει ότι έχει μια λίστα με διαβόητους τρομοκράτες, των οποίων την ύπαρξη δεν γνωρίζουν. Και εκεί ξεκινά το παιχνίδι, με κάθε επεισόδιο να είναι και ένας «κακός», αλλά παράλληλα να τρέχει και μια «γενικότερη» ιστορία.

Στην αρχή μου φάνηκε συμπαθητικό, αλλά λίγο «αμερικανιά». Όμως η εξέλιξη του είχε ενδιαφέρον.   

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 104
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εχω προσπαθήσει να δω μερικές σειρές αλλά ποτέ δεν καταφερω να ξεπεράσω τα 5 επεισόδια, πέρα απο το Big Bang, επειδή έχει μικρα επεισοδιάκια για το φαγητο. Πολλά απο αυτά έχουν πολυ ωραίες ιδέες, ωραία παιξίματα, ωραία εφφε.

Αλλά δε μπορώ με τίποτα το τραβηγμα απο τα μαλλιά του σεναρίου και τις αχαρες ανατροπες που επινοουν αν παει καλά η σειρα, για να συνεχίσει και του χρόνου κτλ κτλ.

Βλέποντας τον αδερφο μου παντως, ειναι πολυ σκάλωμα να ξεκινήσεις με σειρές και τρώει άπειρο χρόνο

• Moderator

Εσείς όλοι με τις σειρές...είστε δημόσιοι υπάλληλοι? ;D ;D

Όχι φίλος. Απλά έχουν τύχει κάτι ΣΚ που τα επεισόδια πάνε back to back from dusk... till dawn  ;D

Είναι βέβαια τηλεοπτικό «σάπισμα», αλλά άμα κολλήσεις με σειρά συμβαίνει- αρκεί να έχεις όλη την σειρά.

Κατά τα άλλα, όταν βγαίνει νέο επεισόδιο, το βλέπεις το βράδυ όπως θα έβλεπες κάτι άλλο.

all this has happened before and will happen again

Λίγες σειρές μου λένε από το πρώτο δεκάλεπτο. Και πολλές από αυτές που δεν μου λένε στην αρχή, δεν μου λένε ούτε στη μέση (σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν φτάνω στο τέλος).

Galactica και True Detective είναι μεταξύ των λίγων. Δείτε τις! ;D

Something Wicked This Way Comes

Δεν βλεπω πουθενα το modern family και το married with children! Κοινος παρανομαστης ο Al Bundy (Ed O'Neill)!  ;D

καπου αναφερθηκε και το Two and a half men..ποτε δεν μπορεσα να το συμπαθησω..

Επισης το How i met your mother αλλα καπου το κουρασε...

All the money of the world can't buy me

Και για να μην ξεχάσουμε τα cartoons:

Futurama

Family Guy

και

Μπόμπ Σφουγγαράκης

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Και για να μην ξεχάσουμε τα cartoons:

Μπόμπ Σφουγγαράκης

+100

Plus Πηγκουινοι της Μαδαγασκαρης μεταγλωτισμενο!!

All the money of the world can't buy me

• Administrator

Για όσους γουστάρουν 10 - 15 λεπτών χιούμορ για... ξεμπούκωμα, είναι δωρεάν και έχει ενδιαφέρον, δυστυχώς χωρίς υπότιτλους. Του Jerry Seinfeld.

http://comediansincarsgettingcoffee.com

Live and let Live.

Να προσθέσω τα επικά

Black Books (Dylan Moran, Bill Bailey από τις καλύτερες σειρές που έχω δει, υπάρχει σχεδόν ολοκληρη στο youtube)

Not the Nine o clock Νews ( με Atkinson μεταξύ άλλων)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου