AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Χωρίς εισαγωγές, επειδή τρέχω λίγο σήμερα, ανοίγω το θέμα και επανέρχομαι ;D [flash=200,200] PS: Πραγματικά εντυπωσιακό το πόσες παραλλαγές του θέματος έγραψε ο Dale... Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Auditory οντως το κομματι του silver rider ειναι εκπληκτικο,θα μπορουσε ανετα να σταθει σε hard rock-metal album... προσθετω αλλα 3 επη: Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Εχω πολλά αγαπημενα κομματια απο videogames. Ενα που μου ειχε κανει ιδιαιτερη εντυπωση και το χρησιμοποιω και ως motivating μουσικη για την γυμναστικη μου και σαλτέρνω ειναι αυτο απο το tekken 5 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Auditory οντως το κομματι του silver rider ειναι εκπληκτικο,θα μπορουσε ανετα να σταθει σε hard rock-metal album... Όντως noe :):) edit : ο τυπάς που εχει κάνει το metal cover ειναι έλληνας? Ειναι εδώ τριγύρω? Τρελή διασκευή, το χα επι χρόνια στο mp3 μου! Επανέρχομαι με το επικότατο : [flash=200,200] Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=vQPF-wgBGis Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Να κι ένα που με άρεζε παλιά. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Να κι ένα που με άρεζε παλιά. 8) Sega Rally ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=AYKjmwxYEuo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Επος 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mathematician Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση