Προς το περιεχόμενο

Cos_dr - "Shevannai's Kingdom"

cos_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που σας άρεσε καλοι μου φίλοι. Ευχαριστώ!!

Όσο "πρέπει" έθνικ, ροκ, οριένταλ. Εισαγωγή για σεμινάριο, ριφάρες, αλλαγές μες το ύφος του κομματιού που σπέρνουν, πολύ καλή παραγωγή (παρ'όλο που το άκουσα από λάπτοπ). Cos_dr το κατέχεις το "άθλημα".  Μόνο εκεί προς το τέλος, στο 3,08 η αλλαγή προς hard, εμένα μου φάνηκε παράταιρη. Άνετα θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε δισκογραφία. Συνέχισε το project!!!

Σε ευχαριστώ, να σου πω την αλήθεια ειχα ενδοιασμούς και εγω για το τέλος, μου ηρθε για πλακα στο μυαλο να το τελειωσω έτσι αγρια, οταν εγραψα τα μετρα και τα ακουσα δεν μου κολλαγαν αλλα με λιγο editing το "ενωσα", μου ακουστηκε αποδεκτό και το άφησα. Εβαλα και σκηνες βιας στο κλιπ για να αυθυποβάλλω το μυαλό του ακροατη να χωνέψει οπτικοακουστικά πιο καλά την αλλαγη λολ

Mε αρέ και μένα....2 απορίες

1) Οι φωνές είναι από εδώ?

http://www.bestservice.de/en/shevannai.html

2) Ένας πληκτράς, πώς χρησιμοποιεί το amblitube?

Μαραθώνα μου,

1) οι φωνές πράγματι ειναι απο αυτή τη library.

Ειναι νομιζω απο τις καλύτερες choir και vocal βιβλιοθηκες που εχουν βγει και αξιζει τα λεφτα της, εχει καλά δειγματα, αρκετές παραμέτρους για να προσδώσει καποιος αληθοφάνεια.

Αν και ανταποκρίνεται καλα στο μελωδικό και legato παιξιμο για να πετυχεις να οπλίζονται φρασεις σωστα και ρεαλιστικα στη μελωδια που παιζεις θελει λιγο midi editing  και ηταν απο τα σημεια που αφιερωσα αρκετο χρονο

2) Ενας πληκτρας χρησιμοποιεί το amblitube οπως ενας κιθαρίστας

με τους εξης δυο τροπους συνηθως

α) Ανοιγεις ενα audio καναλι με input το synth σου, διαλέγεις ενα καθαρό ήχο κιθάρας, βαζεις σαν audio effect στο καναλι το amblitube , διαλεγεις ενισχυτες και καμπινες και αρχιζεις και χωνεις ελέυθερα

β) ανοιγεις ενα software synth, η το kontakt κλπ, βαζεις αντιστοιχα ενα καλο δειγμα κιθάρας, οσο πιο ρεαλιστικο τοσο καλύτερα, βαζεις σαν audio effect το ambitube και επισης χωνεις ελευθερα απο το midi controller σου.

Προτιμω τον β τροπο εχει καλυτερο αποτελεσμα αν και χρησιμοποιεις περισσοτερους πορους στο project σου, εχεις ομως περισσοτερα περιθωρια editing μεσω midi.

Το μειονεκτημα ειναι οτι ο πληκτράς θα πρέπει να σκέφτεται ως κιθαρίστας ετσι ωστε το παιξιμο του αλλα και οι παραμετροι που αφορουν την εκφρασικοτιτα να ανταποκρίνονται  οσο το δυνατο καλύτερα στο πραγματικο παιξιμο και τις δυνατοτητες πολυφωνιας η τεχνικης που αφορουν τη κιθάρα.

Οσες φορες προσπαθησα να μαθω κανονικη κιθαρα δεν τα καταφερα, οσο ανετος ειμαι στα πλήκτρα τοσο και περισσοτερο κουλος ειμαι στην κιθαρα, δεν παει καθολου το χερι μου, τρεμει. Ζηλευω οσους μπορουν και παιζουν πολλα όργανα, με σωνει οτι επειδη εχω δουλεψει και εχω συζητησει με κιθαριστες, μπασιστες κλπ και εχω ακουσματα γι αυτο ισως μπορω και βγαζω εναν ρεαλισμο στις δικες μου προσπαθειες.

Εμενα με πεθανε το σχολιο της antonellas στο youtube atreu, ποιος το εκανε? Πονεσαν τα νεφρα μου απο τα γελια οταν το ειδα.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 33
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Άνθρωπε με τη μοναδική λάμψη το άκουσα εχθές τουλάχιστον 10 φορές και χτυπιόμουν με το κορυφαίο riff της "κιθάρας". Πολύ δυνατό μπράβο!

Μου άρεσαν πολύ οι γυναικείες φωνές και ο τρόπος που ξεδιπλώνεται το κομμάτι.

Άμα θέλεις πάντως κανονικές κιθάρες, εδώ είμαστε.  ;) :)

• Moderator

Δεν έχω λόγια!!! :o

Να πω την αμαρτία μου,μου θύμισε λίγο τα ethnic κομμάτια του Κατσιώνη,αλλά για μένα αυτό είναι κομπλιμέντο! :)

Συγχαρητήρια Άνθρωπε με τη Μοναδική Λάμψη,λάμπεις!! 8)

More is more. Yngwie Malmsteen

Σούπερ λαίμαι, ολοκληρωμένο έτοιμο για κεκλοφορία. Ολίγον στο οβίνδεον ίσως να ήθελε λίγο παραπάνω προσπάθεια, όχι ότι ήταν άσχημο, αλλά νομίζω πως μπορείς καλύτερα. Επικό :)

No one wants an alien

Άνθρωπε με τη μοναδική λάμψη το άκουσα εχθές τουλάχιστον 10 φορές και χτυπιόμουν με το κορυφαίο riff της "κιθάρας". Πολύ δυνατό μπράβο!

Μου άρεσαν πολύ οι γυναικείες φωνές και ο τρόπος που ξεδιπλώνεται το κομμάτι.

Άμα θέλεις πάντως κανονικές κιθάρες, εδώ είμαστε.  ;) :)

Ευχαριστώ Δημήτρη!

Δεν έχω λόγια!!! :o

Να πω την αμαρτία μου,μου θύμισε λίγο τα ethnic κομμάτια του Κατσιώνη,αλλά για μένα αυτό είναι κομπλιμέντο! :)

Συγχαρητήρια Άνθρωπε με τη Μοναδική Λάμψη,λάμπεις!! 8)

Αν λεμε τον ιδιο Κατσιώνη, ειναι πολύ δυνατός "μαέστρος" και παίχτης, εχει εξαιρετική δουλειά, σιγουρα ειναι κομπλιμέντο. Thanks Mπίλαρε!!!

Σούπερ λαίμαι, ολοκληρωμένο έτοιμο για κεκλοφορία. Ολίγον στο οβίνδεον ίσως να ήθελε λίγο παραπάνω προσπάθεια, όχι ότι ήταν άσχημο, αλλά νομίζω πως μπορείς καλύτερα. Επικό :)

Θα μπορούσα αλλα περιορίστηκα σε εσωτερικά πλάνα και ετοιματζίδικα, εριξα εκει εφε να τα κανω αχταρμα και ........ καταλαβαίνεις................ Στο πόδι να τελειώνουμε και με αυτο.. λολ

Ωραίος ο cos, μπράβο σου ρε συ!

Ευχαριστώ chris!!!!

Εμενα με πεθανε το σχολιο της antonellas στο youtube atreu, ποιος το εκανε? Πονεσαν τα νεφρα μου απο τα γελια οταν το ειδα.

Ιδέα δεν έχω. Ας κάνουμε υπομονή. Θα αποκαλυφθεί.

ο χρόνος αρκετός 

Ειχα ξεκινησει θυμάμαι με τελείως διαφορετικό concept γιατι αρέσκομαι συνηθως να φτιάχνω ηλεκτρονική μουσική για να χαλαρώνω τα βράδια. Τελικά με οδηγησε το project σε πιο ροκ καταστάσεις.

Καλυτερα. ;)

Πολυ ωραιο!!!!!

Φιλε cos_dr η  μουσικη  σου εχει εμπνευση και αισθητικη.

Υπεροχα θεματα,με κρατησε ως το τελος με ενδιαφερον!

Μοναδικο μειον,μοναδικο ομως,οι κιθαρες μεσω clavie.

Θα προτεινα να  βρεις εναν κιθαριστα (συνεννοησιμο)και να παιξει αυτα που  θες.Ισως να σου δωσει και αλλες οπτικες στο τι  μπορει να σου δωσει μια κιθαρα αν τον αφησεις να προτεινει.

Θεωρω οτι οι μουσικες που γεννας,πρεπει να καταγραφονται οπωσδηποτε.

Δωσ τους τον χρονο και τη  σημασια που τους αρμοζουν.

Ευχομαι καλη  συνεχεια με ορεξη και οσο το δυνατον λιγοτερες κωλυσιεργιες παντος ειδους. :)

Θα προτεινα να  βρεις εναν κιθαριστα (συνεννοησιμο)και να παιξει αυτα που  θες.Ισως να σου δωσει και αλλες οπτικες στο τι  μπορει να σου δωσει μια κιθαρα αν τον αφησεις να προτεινει.

Θεωρω οτι οι μουσικες που γεννας,πρεπει να καταγραφονται οπωσδηποτε.

Δωσ τους τον χρονο και τη  σημασια που τους αρμοζουν.

Σε ευχαριστώ πολύ freerock!!!

Ακαδημαϊκα στο παρελθον εχω κανει πραγματα που περιγραφεις.

Τα εχω παρατησει αυτα τελευταια γιατι θελουν χρονο που δεν μπορω να αφιερωσω αυτο τον καιρο

Αμα βρω ποτε μια παραγωγική ομάδα που θελει εναν καλο πληκτρα-μαεστρο με ιδεες  και με εμπνευσει μπορει στο μέλλον να μπω ξανα στο παιχνιδι.

Να κανουμε κανα δισκο να κονομήσουμε κι εμείς, να φτιαξουμε μουσικη που δεν εχει ξαναακουστεί έξω, να προκαλέσουμε πανικό, να μπουμε στα κυκλώματα, να εχουμε γυναίκες, λεφτα, αυτοκινητα γρήγορα, επαύλεις στο los angeles και να κανουμε τρελά πάρτυ, συναυλίες που θα ζηλευε και η lady gaga, οσκαρ καλυτερης μουσικης επενδυσης σε ταινία και τετοια (λολ)

Ξερεις κανεναν που να ενδιαφέρεται? λολ

Να βγω απ την μιζερια και εγω, ποτε θα ζησω τη μεγάλη ζωή? (Ποτε :-()

Άνθρωπε με την μοναδική λάμψη, εσύ θέλεις κόσμο!

Μουσικό κόσμο, να συνεργάζεσαι, γιατί οι ιδέες σου είναι πάρα πολύ καλές.

Πολύ ωραίο το κομμάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου