Προς το περιεχόμενο

mac ή windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο τελευταιος μακ προ ξεκιναει απο 3000$.

Ναι...αλλά ΕΣΥ δεν τον χρειάζεσαι....Εγώ που τον χρειάζεσαι τον έχω παραγγείλλει και τον περιμένω από βδομάδα

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 343
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Φαντάζομαι ότι το κομμάτι του συνολικού κόστους για το λειτουργικό θα είναι μεγαλύτερο απ' ότι το κόστος των windows. Και λέω φαντάζομαι γιατί δεν μπορείς να αγοράσεις σκέτο το OSX.
Δεν μπορεις να αγορασεις σκετο το λειτουργικo? Δηλαδη αν θες να αναβαθμισεις τον Mac σου με ενα νεο λειτουργικo τι κανεις? Αγοραζεις νεο Mac με το νεο λειτουργικo? :(

Στα υπολοιπα που λες συμφωνω.

Οι υπολογιστες της apple ειναι δυσθεωρητως ακριβοι.

Ειμαι περιεργος παντως να δω ως ποτε θα μπορουν να πουλανε σε τετοιες τιμες...

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ναι...αλλά ΕΣΥ δεν τον χρειάζεσαι....Εγώ που τον χρειάζεσαι τον έχω παραγγείλλει και τον περιμένω από βδομάδα

Θες να μου πείς ότι με τα ίδια λεφτά δεν θα μπορούσες να έχεις ένα pc με το οποίο να κάνεις την ίδια δουλειά; Πρόσεξε, δεν σε ρωτάω αν σε βολεύει καλύτερα ο mac αλλά αν αυτά που θα κάνεις σ' αυτόν ΔΕΝ θα μπορείς να τα κάνεις σε pc. Ή να στο θέσω διαφορετικά, σε pc δεν θα μπορείς να παράξεις το ίδιο αποτέλεσμα;

Δεν μπορεις να αγορασεις σκετο το λειτουργικo? Δηλαδη αν θες να αναβαθμισεις τον Mac σου με ενα νεο λειτουργικo τι κανεις? Αγοραζεις νεο Mac με το νεο λειτουργικo? :(

Μπορείς; Δεν ξέρω. Δεν το έχω ψάξει. Αλήθεια, με τις αναβαθμίσεις τι γίνεται;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Η συγκεκριμενη εταιρια, "φημιζεται" για τις τιμες της. Παρολαυτα μπορει ενας (μεσου οικονομικου βεληνεκους χρηστης - ok θελει κουβεντα εδω για το ποιος ειναι αυτος) να εχει προσβαση σε ενα ακριβο προιον, αν θελει να επενδυσει στη δουλεια του.

Σαφως και μια εταιρια βεβαια, εχει προιοντα που απευθυνονται σε διαφορετικες κατηγοριες χρηστων.

Προσωπικα, ειναι στα σχεδια μου η αγορα ενος τελευταιου mac pro, μιας και θα κανει τη ζωη μου ποιο ευκολη με αυτα που δουλευω.

Και γιατι θελω να τη δω απο κοντα αυτην την τεχνολογια δευτερευόντως.

Απο Αμερικη ή απο Ευρωπη; (υπηρχε θεμα πιστοποιησεων υγειας απο την ΕΕ απ'οσο ξερω)

just changed avatar :p

Απο Αμερικη ή απο Ευρωπη; (υπηρχε θεμα πιστοποιησεων υγειας απο την ΕΕ απ'οσο ξερω)

Από Απρίλιο παραδίδουν Ελλάδα. Αλλά ήδη τον έχω παραγγείλει εδώ και 3 μήνες

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Μπορείς; Δεν ξέρω. Δεν το έχω ψάξει. Αλήθεια, με τις αναβαθμίσεις τι γίνεται;

Μπορεις. Το τελευταιο τους το Mavericks το δινουν μαλιστα και δωρεαν σαν upgrade στο mountain lion.

Καλοδουλευτος και να μας πεις εντυπωσεις ;)

Μπορεις. Το τελευταιο τους το Mavericks το δινουν μαλιστα και δωρεαν σαν upgrade στο mountain lion.

Πες ότι δεν έχω mac και καμία σχέση με το apple store. Μπορώ να πάρω ένα osx όπως μπορώ π.χ. να πάω στο πλαίσιο και να πάρω τα windows; Ή πρέπει να έχω κάποια "σχέση" με την apple π.χ. εγγραφή στο apple store;

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Οχι, τα διαθετουν απο το apple store. Παλαιοτερα μπορουσες.

Το οποίο μεταφράζεται σε "θέλω να ξέρω ποιός είσαι και τι θέλεις". ;)

Αυτές οι τακτικές με τσαντίζουν. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Αλλά είπαμε, αυτοί που θα αγοράσουν apple ενδιαφέρονται μόνο για το προιόν, τα λοιπά είναι ανευ ουσίας.

Το οποίο μεταφράζεται σε "θέλω να ξέρω ποιός είσαι και τι θέλεις". ;)

Αυτές οι τακτικές με τσαντίζουν. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Αλλά είπαμε, αυτοί που θα αγοράσουν apple ενδιαφέρονται μόνο για το προιόν, τα λοιπά είναι ανευ ουσίας.

Δεν ειμαι βεβαιος για τα κινητρα. Μου φαινεται λογικοτερο να εχουν οικονομικο και οργανωτικο περιεχομενο παρα ελεγκτικο (οχι πως το αποκλειω).

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου