Προς το περιεχόμενο

mac ή windows

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει, ορισμένοι άνθρωποι είναι 100% αποφασισμένοι να μην παραδεχθούν ΚΑΝΕΝΑ επιχείρημα που αδυνατίζει λιγάκι τη θέση τους

Ούτε με θρησκείες έτσι....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 343
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Όταν δώσεις 3.οοο για ένα μηχάνημα που θα ξέρεις ότι θα δουλεύει για τα επόμενα 10 χρόνια, έχεις δώσει ακριβώς τα λεφτά που χρειάζεσαι και κάτι λιγότερο.

Έχω Αpple Χ server από το 2005 και θα τον αλλάξω το 2014.... ;)

γι αυτό πήρα τον Pro

Σόρυ, αλλά δεν μου λες απολύτως τίποτα. Ο πρώτος λόγος, χωρίς σειρά σημαντικότητας, είναι γιατί δεν μπορείς να ξέρεις ότι θα σου μείνει 10 χρόνια, αυτό το λες εσύ δεν είναι κανόνας. Ο δεύτερος είναι ότι το να έχεις την δυνατότητα το 3000 να το κάνεις π.χ. 2800 με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα για την δουλειά σου ΔΕΝ μπορείς να μην το αποδεχτείς ως ένα πραγματικό πλεονέκτημα, εκτός αν σου περισσεύουν οπότε κάνε ότι θες. Ο τρίτος λόγος είναι ότι δεν μπορείς να ξέρεις το πως ο κάθε επαγγελματίας ορίζει το "ακριβώς τα λεφτά που χρειάζεσαι", εσύ μπορείς να το ανεβάζεις στα 3000 άλλος μπορεί να το έχει πιο χαμηλά εώς πολύ πιο χαμηλά*. Αυτός τι θα κάνει δηλαδή, θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη γιατί το λέει η Apple;

*Αν βιαστείς να μου πείς ότι έτσι δεν θα έχει το σωστό εργαλείο θα σου απαντήσω ότι δεν μπορείς να ξέρεις πιο είναι το σωστό εργαλείο για τον καθένα.

Το hardware πλέον έχει ωριμάσει πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να συζητάμε για μηχανήματα που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία, εκτός αν κάνεις τίποτα εξειδικευμένες εργασίες όπως απαιτητικά simulations ή φωτορεαλιστικό 3d video rendering. Ειδικά από τότε που η Apple αποφάσισε να χρησιμοποιεί τα ίδια components με τα pc οι διαφορές έχουν εξομαλυνθεί αρκετά. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις στην μια πλατφόρμα και να μπορείς στην άλλη. Είναι καθαρά θέμα τι βολεύει τον καθένα.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Σόρυ, αλλά δεν μου λες απολύτως τίποτα.

Δεν τα λέω για σένα...δεν έχω καμμία πρεμούρα να πείσω κανέναν. Υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα που θέλουν να ακούσουν πραγματικές εμπειρίες και όχι θεωρίες.

Ο δεύτερος είναι ότι το να έχεις την δυνατότητα το 3000 να το κάνεις π.χ. 2800 με το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα για την δουλειά σου ΔΕΝ μπορείς να μην το αποδεχτείς ως ένα πραγματικό πλεονέκτημα

Πάντα θα υπάρχουν οι επαγγελματίες και οι ψιλικατζίδες.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Καλημερα,

οντως εχει ξεφυγει παλι η κουβεντα, αλλα φιλε watrefall (μιας και εσυ κυριως απαντας περισσοτερο στα post μου  ;) ), η συζητηση ειναι ακυρη απο τη στιγμη που αν και καλος Pc-ακιας που οπως φαινεται ξερεις απο pc καλα, θα ειχε περισσοτερη βαρυτητα η αποψη σου αν ειχες δουλεψει κι ολας τα mac.  ;) οπως αλλοι συμφορουμητες παραπανω.

Και προς Θεου φιλε, να μην παρεξηγηθω, δεν εχω καμια προθεση να προσβαλω ουτε εσενα ουτε τις αποψεις σου  ;)

Your Ear Rulez!

• Guru

Εγώ πάντως με λέω επαγγελματία με PC. Με φθηνό (κάπως) PC! ;)

Έγραψα χθες πως η Apple και μεγάλο μέρος των χρηστών της διαπνέονται από μια νοοτροπία lifestyle, καθώς και ελιτισμό.

Σιγά ρε large τύπε, χουβαρντά ;D Οι υπόλοιποι είμαστε δηλαδή κακοί επαγγελματίες γιατί δεν έχουμε mac. Μάλιστα, το ακούσαμε κι αυτό. Δηλαδή αν θέλω να προσλάβω κάποιον για μια δουλειά θα τον ρωτήσω πρώτα τι υπολογιστή έχει και αν δουλεύει σε PC θα ψάξω για άλλον. Εδώ ταιριάζει το

facepalm_227785.jpg

Δεν τα λέω για σένα...δεν έχω καμμία πρεμούρα να πείσω κανέναν. Υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα που θέλουν να ακούσουν πραγματικές εμπειρίες και όχι θεωρίες.

Πως γίνεται αυτοί που δουλεύουν σε PC να μην μετράει η εμπειρία τους, να είναι θεωρίες κι αυτοί που δουλεύουν σε mac να ζουν κατά κάποια έννοια στον πραγματικό κόσμο ποτέ δεν θα το καταλάβω.

Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί

Αα και κάτι άλλο. Με 3000 είσαι επαγγελματίας, με 2800 ψιλικατζής. Που ακριβώς είναι το threshold, στα 2932,34 ευρώ σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς μου.

Έγραψα χθες πως η Apple και μεγάλο μέρος των χρηστών της διαπνέονται από μια νοοτροπία lifestyle, καθώς και ελιτισμό.

και έχεις δίκιο όταν μιλάμε για μία διαφορά 200 ευρώ...τέτοιος ελιτισμός ;D

Οι υπόλοιποι είμαστε δηλαδή κακοί επαγγελματίες γιατί δεν έχουμε mac.

όχι βέβαια αλλά ένας πραγματικός επαγγελματίας δεν σκέφτεται τα 200 ευρώ...πιο πολλά έχεις δώσει σε αλλαγές χορδών για τη πλάκα σου

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

όχι βέβαια αλλά ένας πραγματικός επαγγελματίας δεν σκέφτεται τα 200 ευρώ...πιο πολλά έχεις δώσει σε αλλαγές χορδών για τη πλάκα σου

Αα ναι ε; Τώρα συνεννοούμαστε και καταλήγουμε κάπου. Συμπέρασμα, οι χρήστες PC είναι τσιγκούνηδες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου