SATANISTER666 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Θυμησου και το ρητο: Once you go Mac, you never go back Αν εχεις το χρημα, η εμπειρια του mac αξιζει κατα τη γνωμη μου το εξοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Θυμησου και το ρητο: Once you go Mac, you never go back Το οποίο ρητό πρέπει να το έγραψε η ιδια η Apple μάλλον... Και το λέω διότι Ι did go Mac, and I went back τρεχοντας... Το Macbook μου τώρα υπάρχει για ένα και μοναδικό λόγο. Για να διαβάζω τα αρχεία που μου στέλνουν οι φίλοι μου που έχουν Mac και να τα μεταφέρω σε ένα PC που κάνω δουλειά... Βέβαια ένα άλλο ρητό είναι το "περί ορέξεος κολοκυθόπιτα".. www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Και το λέω διότι Ι did go Mac, and I went back τρεχοντας... Δε γράφεις και τους λόγους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Reborn Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Το οποίο ρητό πρέπει να το έγραψε η ιδια η Apple μάλλον... Ι did go Mac, and I went back τρεχοντας... Θα με ενδιέφερε μάθω και εγώ τους λόγους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Δε γράφεις και τους λόγους; +1 ειμαι ολος αυτια.................. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Δε νομίζω ότι θα πω τίποτα καινούργιο ή άγνωστο. 1. Περιορισμένη επιλογή περιφεριακών 2. Περιορισμένη επιλογή software 3. Γελοιωδώς ακριβές τιμές σε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 4. Επιδοσεις που για τα χρήματα που έδωσα για να αγοράσω το Mac αν τα έδινα για αγορά PC θα έπαιρνα διαστημόπλοιο που θα έτρεχε 2 φορές πιο γρήγορά και θα μου έμεναν και ρέστα για διακοπές.. 5. Επικοινωνία με τον υπόλοιπο κόσμο υπάρχει μόνο αν ο υπόλοιπος κόσμος είναι το 10%. Το υπόλοιπο 90% δεν μπορεί να διαβάσει κάν ενα εξωτερικό σκληρό με τα αρχεία μου οποτε και ειμαι αναγκασμένος να κάνω καγκουριές. (να φορμάρω/γραφω σε NTFS για να μπορεί να το δει και κάνας άλλος χριστιανός. Αλλά άμα είναι να γράφω σε NTFS τότε τι το θέλω το mac ??? ??!!!) Να συνεχίσω; Μπα... Τελικά το Mac μου χρησιμεύει για έναν λόγο και μόνο. Να μπαίνω στο internet και να μη φοβάμαι για malware και να "εξετάζω" σε αυτόν οτιδήποτε εξώτερικό στικακι ή δισκο πριν το βάλω στο pc ώστε να μην έχω φόβο να κολήσω κάτι. Σόρυ αλλά τελικά για ένα browser και ένα anti-virus, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, είναι πάρα πολλά τα λεφτά που έδωσα... Τέλος (αυτό είναι ΕΝΤΕΛΩΣ προσωπικό γούστο). Το interface και η ολη λογική του OSX 10.7 μου φαίνεται απλά απαράδεκτη αισθητικά και λειτουργικά παιδαριώδης . Αλλά αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό μου γούστο. Σε άλλους μπορεί να αρέσει φυσικά. www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
moderato Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 1. Δεν συμφωνω εχω αλλαξει αρκετες καρτες ηχου ολες δουλευαν αμεσως, πραγματικα plug and play. 2. Μονο αν θελεις το Sonar αλλιως τα cubase ableton δουλευουν και φυσικα ολα τα vst/au instruments 3.Εχεις απολυτο δικιο αλλα αν τα παραγγειλεις μεσω δικτυου ειναι καπως καλυτερα. 4.Εδω δεν ειμαι απολυτα σιγουρος γιατι δεν εχει τοσο σημασια οι απολυτες επιδοσεις αλλα πως το λειτουργικο εκμεταλευεται πληρως τις δυνατοτητες του μηχανηματος, βεβαια κραταω και μια πισινη γιατι τα pc τα αφησα επι εποχης XP.sp3 5.Προβλημα συναντησα μονο οταν ηθελα να δουλεψω με καποιον που χρησιμοποιουσε αλλο προγραμμα, πχ cubace και αυτο μονο σε οτι αφορουσε midi προγραμματισμο,για ολα τα αλλα υπαρχει ενα προγραμματακι για τα pc που τους επιτρεπει να διαβαζουν τους δισκους των mac. Δεν χρειαζεται καθε φορα να ''φορμαρεις'' δισκους. Παντως σε καμια περιπτωση δεν διαγραφω τα pc σημασια δεν εχει που δουλευεις αλλα αν παραγεις εργο. το ''πάσο'' τρώει το λουκούμι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 1. Δεν συμφωνω εχω αλλαξει αρκετες καρτες ηχου ολες δουλευαν αμεσως, πραγματικα plug and play. 2. Μονο αν θελεις το Sonar αλλιως τα cubase ableton δουλευουν και φυσικα ολα τα vst/au instruments 3.Εχεις απολυτο δικιο αλλα αν τα παραγγειλεις μεσω δικτυου ειναι καπως καλυτερα. 4.Εδω δεν ειμαι απολυτα σιγουρος γιατι δεν εχει τοσο σημασια οι απολυτες επιδοσεις αλλα πως το λειτουργικο εκμεταλευεται πληρως τις δυνατοτητες του μηχανηματος, βεβαια κραταω και μια πισινη γιατι τα pc τα αφησα επι εποχης XP.sp3 5.Προβλημα συναντησα μονο οταν ηθελα να δουλεψω με καποιον που χρησιμοποιουσε αλλο προγραμμα, πχ cubace και αυτο μονο σε οτι αφορουσε midi προγραμματισμο,για ολα τα αλλα υπαρχει ενα προγραμματακι για τα pc που τους επιτρεπει να διαβαζουν τους δισκους των mac. Δεν χρειαζεται καθε φορα να ''φορμαρεις'' δισκους. Παντως σε καμια περιπτωση δεν διαγραφω τα pc σημασια δεν εχει που δουλευεις αλλα αν παραγεις εργο. Θα συμφωνησω και να πω εγω προσωπικα οτι τα βρηκα πολυ πιο ευκολα σε πλατφορμες της apple απο τα pc και το καλυτερο ξεχασα format και δεν κολλαει οπως και δεν με εχει πουλησει οπως ενα pc. O καθενας με οτι βολευετε,δουλευω και με τα 2 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mnimonio_3 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 pws vazw fwtografia na emfanizetai sto minima? edit: α φενεται :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SATANISTER666 Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2014 Να σημειωθει βεβαιως και στα ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ του Μac η ελλειψη μπλε οθονών.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση