fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Zep style riff, Coverdale style bluesy φωνή, drummer που παίρνει σκάλπ με την ατάκα του, εκπληκτικό refrain, επιτέλους λίγο μεγαλύτερα (και δύο μάλιστα) σόλα στην κιθάρα (που σπέρνουν), φοβερά breaks, απίστευτη ενορχήστρωση που δίνει στο κομμάτι φρεσκάδα και ταυτότητα, και παραγωγή που αβαντάρει με τον πιο κατάλληλο τρόπο όλα τα προηγούμενα. Δηλαδή τι άλλο να ζητήσει κανείς? Ένα επίσης σίγουρο hit και για rock ραδιόφωνα, και για ..... τα πάντα όλα. Το είπα ότι το κομμάτι σκοτώνει, ή το ξέχασα? ;D ;D ;D ;D ;D Παιδιά, όπως το βλέπω το πράγμα, με τέτοιο υλικό, δύσκολα την γλιτώνετε την διεθνή καριέρα, έστω κι αν δεν το θέλετε. :D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Χθες ηρθε ο αλλος κιθαριστας να γραψουμε κιθαρες σ ενα αλλο κομματι.Φταρνιζοσουν καθολου κατα τις 8? ;) Όχι και ανησυχώ- κάτι μου διαφεύγει εδώ... Αν και έχω μια αμυδρή υποψία ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 την γλιτώνετε ;D ;D ;D ;D ;D ; Mεχρι στιγμης την εχουμε γλιταρει παντως... ;D Όχι και ανησυχώ- κάτι μου διαφεύγει εδώ... Αν και έχω μια αμυδρή υποψία ;D Μην εχεις υποψιες.Του λεγα οτι αν ημασταν κατω,δε θα ψαχναμε για μπασιστα που να το βαραει καλα αλλα και να ειναι ωραιο ατομο. ;) Τεσπα..Αγωνια με λαχταρα να σε νοιαζομαι.. :D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 αν ημασταν κατω,δε θα ψαχναμε για μπασιστα που να το βαραει καλα αλλα και να ειναι ωραιο ατομο. ;) Αυτό είναι σίγουρο. Terry is your man! :D Μέχρι και tapping με διπλοσολιά στο μπάσο βαράει ταυτόχρονα ;D ;D, όσο για το αν είναι ωραίο άτομο ..... τα σχόλια περιττεύουν. Mεχρι στιγμης την εχουμε γλιταρει παντως... ;D Καλά, κάτσε να στείλω τα κομμάτια στην Roadrunner, και θα σου πω εγώ μετά. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Πραγματικα μου αρεσε παρα πολυ, αψογο απο ολες τις αποψεις. Η παραγωγή ειναι κορυφαία. Συγχαρητηρια και πάντα επιτυχίες!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Έχω πάθει σοκ! :o :o Είστε μεγάλη μπάντα με τα όλα της,η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για σας και δεν το λέω με καμία διάθεση να μειώσω εμάς τους υπόλοιπους,απλά εσείς τα κατέχετε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό. Κάθε κομμάτι είναι Rockstar material άλλης εποχής.Κάθε επιτυχία εύχομαι! *Riffάρα!!Κιθαρίστες και drummer σε μεγάλα κέφια! **Η φωνή μου θύμισε Sammy Hagar,τρομερός ο τραγουδιστής! ***Όλο solάρες γράφεις,γράψε και κάτι αδιάφορο πια! ;D ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Άψογες ρυθμικές. Ήχος που σε πιάνει απ' το σβέρκο. Φωνητικά με γρέζι,τσαμπουκά και ευελιξία. Lead κιθάρες επιπέδου.Υψηλού. Μπράβο ρε παιδιά.Είστε έτοιμοι γι' αλλού. ...Αλλά σας το έχουν ξαναπεί αυτό. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Βρείτε κάποιον καλό-καταξιομένο μάνατζερ-παραγωγό, όχι προαγωγό ;D, να σας προωθήσει, γιατί πολύ το αργήσατε και είναι κρίμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Κρίμα, δεν είμαι στούδιον...ακούω από λάπτοπ. ΜΑΜΕΙ! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2014 Ευχαριστουμε θερμα για το χρονο σας και τα καλα σας λογια cos_dr, BillTrantos, Grey, cigaret13. Προσωπικα χαιρομαι με την πιθανοτητα οτι σε καποιους τα τραγουδια αυτα μπορει να προκαλουν κατι,ασχετως τεχνικων λεπτομερειων,και ισως αξιζουν γι αυτους μια δευτερη ακροαση. Να ειστε καλα! :) @Ξαρφε,οταν πας στουδιο,κανε ενα χερι τα ηχεια με tide :D καθαριζει τις υψηλες... ;D ;D Thanks!Coffee soon,I hope... ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση