Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα!!Προσπαθώντας να διευρύνω τους μουσικούς μου ορίζοντες και να βελτιώσω τον αυτοσχεδιασμό μου,κατέληξα εδώ. Βαράτε επί ψαχνού άφοβα! https://app.box.com/s/d2ipukqwzfurqewuiuk8 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Προσπαθώντας να διευρύνω τους μουσικούς μου ορίζοντες και να βελτιώσω τον αυτοσχεδιασμό μου,κατέληξα εδώ. Ντροπή σου...... ;D Ωραίος....! Λίγο περισσότερο προσοχή στα bends και στα γρήγορα περάσματα και θά'σαι "τέλειος".. Εμπνευσμένο σόλο Βασίλη...μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Βασίλη είναι πάρα πολύ ωραίο! :D Πάτησες πολύ καλά στο backing και έτσι βγήκε πολύ καλό το συνολικό αποτέλεσμα. Επίσης χρησιμοποίησες και μια επαναλαμβανόμενη φράση super! Θα συμφωνήσω και με αυτό που είπε ο Φώτης για τα σηκώματα. Λίγη παραπάνω προσοχή και θα είσαι jet. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Emfasis Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Ωραίες μελωδικές γραμμές...με άποψη.. Μερικές χρωματικές παραπάνω δε θα έβλαπτε .. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Συνολικά πολύ καλό ,Μπράβο Bill. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Αρκετά καλά προοδεύεις ;) γιατί δεν κατεβάζεις ενα ημιτόνιο κάτω το εργαλείο να μαλακώσει λίγο αλλά YM? για να κάνεις με περισσότερη άνεση τα σηκώματα και μετά μολις πάρεις το κολλάει ανεβάζεις ημιτόνιο λέμε ;) ;D https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Ωραιο ηταν Μπιλλαρε. Πρεπει να δουλευεις αρκετα το βιμπρατο σου και ακουγεται. Μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το feedback και τις συμβουλές,είναι απαραίτητα για να συνεχίσω! Τώρα στα του jam: Όντως όπως είπατε και εσείς,τα bends έχουν ένα θεματάκι.Γνωρίζω και γι'αυτό δουλεύω καθημερινά.Δε νομίζω sotirouba να είναι θέμα πάχους των χορδών,τα χέρια μου έχουν δυναμώσει πολύ.Θέμα απειρίας είναι και κουφαμάρας! ;D Δυστυχώς οι χρωματικές δεν έχουν μπει καθόλου στο φρασεολόγιό μου και τις απέφυγα επίτηδες γιατί ήδη είχα μπει σε αρκετά ξένα χωράφια! :) Σιγά σιγά θα προσπαθήσω να τις χρησιμοποιώ περισσότερο αν το απαιτεί το κομμάτι! Καθημερινά δουλεύω 3 πράγματα,έχω-δεν έχω χρόνο.Vibrato,bends,alternate.Η αλήθεια είναι κι εγώ ακούω κάποια βελτίωση κι ας είμαι πολύ μακριά από το αποτέλεσμα που θα ήθελα! cigaret13,geodimitri,emfasis,Johnny.T,sotiroubas,gvour,σας ευχαριστώ πολύ! More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες, αλλά σε γενικές γραμμές είσαι βελτιωμένος ;). Μπράβο Βασίλη :) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2014 Θα συμφωνήσω και εγώ με τους προλαλήσαντες, αλλά σε γενικές γραμμές είσαι βελτιωμένος ;). Μπράβο Βασίλη :) Σ'ευχαριστώ πολύ!Το παλεύω,όχι όσο μπορώ,όσο προλαβαίνω.Σε 2 μήνες αρχίζει το βαρύ πρόγραμμα! :) More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση